Ο Στέφανος σχολιάζει...

Ο φίλατος Στέφανος Πάντος μας κοινοποίησε το σχόλιό του πάνω στο κείμενο του Πέτρου Παπακωνσταντίνου... Παραθέτουμε...

Ποιος «λαός» κατέβηκε στους δρόμους της Τουρκίας;
Τα κομματόσκυλα του Ερντογάν, οι μυστικές υπηρεσίες του νέου Σουλτάνου και η τρομοκρατική αστυνομία του ήταν ο "λαός" που αντιστάθηκε στο στρατιωτικό πραξικόπημα φωνάζοντας θεοκρατικά και ισλαμικά συνθήματα... Οι φάτσες που είδα στην τηλεόραση ηταν άγριοι και φανατικοί άνθρωποι του Ερντογάν (μόνο άντρες) και δεν είχαν απολύτως καμμιά σχέση με τους αγωνιστές και αγωνίστριες που διαδηλώνουν στην πλατεία Ταξίμ ...

Δεν υποστήριξε κανείς το πραξικόπημα ... Αλλά το να υποστηρίζει κάποιος οτι οι προοδευτικοί  και οι κομμουνιστές βγήκαν στον δρόμο για να υπερασπιστούν τον μεσαίωνα στην Τουρκία και την διεφθαρμένη και ισλαμοτρομοκρατική ακροδεξιά κυβέρνηση του Ερντογάν δείχνει πολιτική τύφλωση που αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να δεί ούτε την μύτη του.( όπως όλοι οι γνήσιοι αριστεριστές).

Ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου κάνει λάθος..(κατά την ταπεινή μου γνώμη ).

 Η απόλυτη και τυφλή αφοσίωση στις "αστικές κοινοβουλευτικές δημοκρατίες" και στις "δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις" και η έξ ορισμού αντιπάθεια στα στρατιωτικά πραξικοπήματα (όπως και η απόλυτη και τυφλή αφοσίωση στον ΣΥΡΙΖΑ) είναι επικίνδυνη για την ψυχική υγεία και μπορεί να οδηγήσει και σε κανόνικη μόνιμη τύφλωση.

Σχόλια