Δικαίωμά του δεν είναι;;;

Η ΦΑΙΑΚΙΑ αισθάνεται αποιτροπιασμό και αγανάκτηση για την συγκλονιστική ταλαιπωρία του sir Philip Green, που συνέβη μάλιστα -τί ντροπή!!!- σε Ελληνικό έδαφος... Ενας άθλιος δημοσιγραφίσκος του Sky news είχε το απίστευτο θράσος να ερωτά επίμονα τον συμπαθέστατο sir, στην Ιθάκη, τι σχεδιάζει να κάνει με τους χρωστούμενους μισθούς και τις συντάξεις δώδεκα περίπου χιλιάδων απολυμένων από τα καταστήματα BHS. Τα καταστήματα, που ανήκουν στον φουκαρά sir Philip έχουν πτωχεύσει. Τι το απλούστερο!!! Πτωχεύσαμε;; Αντε γειά !!!
Και ενώ ο γλυκύτατος sir Philip, όπως διαβάσαμε στον ιστότοπο Nooz.gr, προσπαθεί να ξεχάσει τον πόνο του πάνω στην φτωχική του βαρκούλα -την βλέπετε στην φωτογραφία- έρχεται ο ανεκδιήγητος κύριος Ian Wright και δηλώνει, πως: υπάρχει μεγάλη αντίθεση στις δυο εικόνες, από τη μία ο κ. Green να απολαμβάνει τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά με το καινούριο του γιωτ και από την άλλη 20.000 πρώην εργαζόμενοι της BHS να αντιμετωπίζουν μειώσεις συντάξεων. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δουλέψει σκληρά για πολλά, πολλά χρόνια στην εταιρεία, οι οποίοι -μετά από όσα έχουν υποστεί οικονομικά και ηθικά αυτούς τους τελευταίους μήνες – θα ήθελαν πολύ να κάνουν αυτή τη στιγμή διακοπές. Ορίστε, λαϊκισμοί !!!
Μία άλλη ανεκδιήγητη κυρία, πρώην συνεργάτης του στην BHS, η Lin Macmillan, δήλωσε στο Sky News ότι καλύτερα θα ήταν να πάρει το ιδιωτικό του αεροσκάφος και να γυρίσει στη χώρα του για να ασχοληθεί με την “μαύρη τρύπα” στα ταμεία της εταιρείας, αντί να κάνει διακοπές. Τονν κάλεσε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, "εν ανάγκη να πουλήσει ένα από τα γιωτ του" (έχει τρία) για να καλύψει τους συνταξιούχους. 
Και ερωτώ: Δικαίωμά του δεν ήταν να πουλήσει για μία λίρα την αλυσίδα καταστημάτων, η οποία καταρρέοντας προκάλεσε την απώλεια 11.000 θέσεων εργασίας και μειώσεις 22.000 συντάξεων πρώην υπαλλήλων;;; Ο sir Philip πάντοτε προσέχει την τήρηση των νόμων....Διαθέτει μάλιστα και νομικό επιτελείο, που τον κατευθύνει πάντοτε στον δρόμο του δικαίου... 
Αλιώς να αρχίσουμε να αμφισβητούμε τη δημοκρατία μας, τους νόμους μας, τις φιλελεύθερες αξίες μας και να οδηγηθούμε στο χάος !!!

Σχόλια