ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Μήπως να γίνουμε Ηρακλειδείς ;;;

...Μετά από την ανακοίνωση του τμήματος Judo του Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την στάση απέναντι στα προσφυγόπουλα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο Ωραιόκαστρο;;; Προβληματιζόμαστε και σας παραθέσουμε την ιδια την ανακοίνωση, όπως την διαβάσαμε στο "Ποντίκι"


Ηρακλής για Ωραιόκαστρο: «Να πάτε στο διάολο βρωμερά σκουλήκια που το παίζετε Χριστιανοί!»
Με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς απάντησε το τμήμα τζούντο του Ηρακλή στους γονείς που δεν θέλησαν προσφυγάκια στο σχολείο τους, στο Ωραιόκαστρο.
Ηρακλής για Ωραιόκαστρο: «Να πάτε στο διάολο βρωμερά σκουλήκια που το παίζετε Χριστιανοί!» - MediaΣτην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «βρωμερά σκουλήκια που το παίζουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι», ενώ γίνεται και αναφορά στον Παύλο Φύσσα, που, όπως γράφουν, «τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια».
Δείτε την ανακοίνωση:
«ΓΚΟΒΟΤΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ
"Καλύτερα να μείνουν εδώ να τους σφάξη ο Κεμάλ, γιατί αν πάνε στην Αθήνα θα ανατρέψουν τα πάντα", Αριστείδης Στεργιάδης (ύπατος αρμοστής Σμύρνης), καλοκαίρι 1922
«Απαίσιοι πραγματικώς είναι οι εδώ Ελληνες, εκτός ελαχίστων.
Επικρατεί Βενιζελισμός ογκώδης. Θα ήξιζε πράγματι να παραδώσωμεν την Σμύρνην εις τον Κεμάλ διά να τους πετσοκόψη όλους αυτούς τους αχρείους", ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ

Θεσσαλονίκη 14-9-2016
Πέρασαν 94 χρόνια και οι απόγονοι των γουρουνιών ακόμα βρωμάνε Είσαι εσύ Ελληνας γιατρός που έδωσες και τον όρκο του Ιπποκράτη ένα γουρούνι είσαι σαν τον Στεργιάδη.
Ακούστε βρωμερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο που έχετε παιδιά και το παίζετε Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Δύο πράγματα δεν διαλέγει ένα παιδί όταν αρχίζει το ταξίδι της Ζωής του να γεννηθεί με αναπηρία ή να ξεριζωθεί από την γειτονιά του να γίνει πρόσφυγας.
Εμείς που είμαστε απόγονοι προσφύγων, σας στέλνουμε να πάτε στον Διάολο. Ως τμήμα τζούντο του Ιστορικού συλλόγου δεχόμαστε να διδάξουμε στα προσφυγόπουλα το Άθλημα μας στο ντότζο μας, τιμώντας έτσι την Μνήμη των προγόνων μας την Μνήμη του Παύλου Φύσσα, που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια».
Δημοσίευση σχολίου