Θέλει αρετήν και τόλμην...

Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε το κείμενο του φίλτατου Στέφανου Πάντου -παιδί του Φλεβάρη και αυτός, που έχει γευτεί τις ...καλοσύνες της χούντας και της ΕΣΑ- αλλά καλύτερα να το αφήσουμε ατόφιο. Γράφει λοιπόν με την ευκαιρία της ασθένειας του Θάνου Πλεύρη. 


ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΥΠΕΡΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ,ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ"ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..(ΠΧ  στην εντατική με λοίμωξη αναπνευστικού ο Θάνος Πλεύρης, δε χώρανε πολιτικά εδώ, ελπίζουμε η λοίμωξη αναπνευστικού να βγει νικήτρια). . .

ΘΑ ΘΥΜΙΖΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ:

Ο Κώστας Κάππος στη δίκη των βασανιστών της δικτατορίας και σε όσες ομιλίες του είχαν σχέση με βασανιστές και εκείνη την περίοδο πάντα έλεγε: Αγωνιζόμαστε για να ζήσουν όλοι οι άνθρωποι καλύτερα σε ένα καλύτερο κόσμο και αυτοί που με βασάνισαν και τα παιδιά τους.
( Και είναι γνωστό ότι ο Κάππος είχε στο πρόσωπο και σε όλο του το κορμί βαθιές ουλές από τα βασανιστήρια που του έκαναν...)


Οσο και αν αντιπαθώ τον Θάνο Πλεύρη και θα αγωνίζομαι ενάντια σε αυτόν και σε ότι φασιστικό και σντιδραστικό έχει πεί και εκπροσωπεί ,με βάση τα παραπάνω, πραγματικά εύχομαι περαστικά στον Θάνο Πλεύρη.

Στέφανος

Σχόλια