Για διαβάστε το !!!

Τον ιστότοπο Nooz. gr συχνά επισκεπτόμαστε και χρησιμοποιούμε σαν μία από τις πηγές πληροφόρησης, που εκθέτουμε στην ΦΑΙΑΚΙΑ. Ο Nooz γενικά αναφέρεται σε σημαντικές ειδήσεις και ο σχολιασμός του είναι κατά το δυνατόν αφόρτιστος. Μας παραξένεψε, λοιπόν η είδηση, που βρήκαμε στο πάνω αριστερά μέρος της σελίδας με τίτλο : Το χρονικό και το μήνυμα μιας ευχάριστης είδησης... Το άρθρο αναφέρεται με ιδιαίτερα έντονα χρώματα  στην διάσωση της οικογένειας Κούζηνου (μαζί με τα ευάριθμα τετράποδά της) από... την δικτατορία Μαδούρο. Σας παραθέτουμε την διεύθυνση για σύνδεση με το άρθρο:  http://www.nooz.gr/greece/to-xroniko-kai-to-minuma-mias-euxaristis-eidisis. 
Αναζητήσαμε την συγγραφέα του άρθρου, που ακούει στο όνομα: Ελένη Κριτσιδήμα. Από πρόχειρο ψάξιμο στο διαδίκτυο πληροφορηθήκαμε, πως η κ. Ελένη Κριτσιδήμα υπήρξε υποψήφια βουλευτής Πειραιά της ΝΔ και δραστηριότατο στέλεχος τη κίνησης: Παραιτηθείτε... 
Διαβάστε το κείμενο. Αξίζει να έχετε ιδία άποψη για τις γραφικές και περιγραφικές ικανότητες της συγγραφέως... Μπράβο και στον ιστότοπο... Αναβαθμίζεται ραγδαία !!!  

Σχόλια