Εις θάνατον !!!

Η ΦΑΙΑΚΙΑ υψώνει ψηλά την σημαία του φιλελευθέρου Δυτικού Πολιτισμού και έμπλεη αγανακτήσεως αποκηρύσσει μετά βδελυμίας την επιείκια του Γαλλικού Δικαστηρίου, που καταδίκασε τον Γάλλο αγρότη  Σεντρίκ Ερού, σε φυλάκιση μόνον 4 ετών και μάλιστα με αναστολή... Ο άθλιος αυτός Γάλλος είχε το θράσος να συμπαραστέκεται με περίσσιο πάθος και τόλμη στους μετανάστες... Το δικαστήριο της Αιξ αν Προβάνς, επέδειξε απαράδεκτη ανοχή σε αυτό το κάθαρμα, που καταρράκωσε τα φιλελεύθερα ιδανικά μας διευκολύνοντας 200 (μάλιστα, διακόσιους) μετανάστες να περάσουν τα σύνορα και στην συνέχεια -άκουσον, άκουσον !!!- τους φιλοξένησε σπίτι του. 
Βεβαίως, ο Πρόεδρος του δικαστηρίου επέδειξε κάποιον φιλελεύθερον ήθος, όταν στην δήλωση του Ερού, πως θα συνεχίσει να βοηθάει του μετανάστες, του επεσήμανε: «Είναι μια ποινή προειδοποίησης, αν καταδικασθείτε και πάλι διατρέχετε τον κίνδυνο η ποινή να εκτελεστεί» 
Οι διοικούντες την ΕΕ, που αξίως εδώ και μερικά χρόνια έχουν αναλάβει το σταυροφορικό έργο να μετατρέψουν Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή σε ρημαδιό πρέπει να ενεργοποιηθούν αποφασιστικότερα... Δεν είναι ορθό, μόνον το φασισταριό στο μισθμωμένο C-star, που γυρίζει νότια της κρήτης να περιφρουρεί τον πολιτισμό και τα ιδανικά μας απειλώντας με πνίξιμο τους μετανάστες, που θέλουν να φύγουν από τις Παραδεισένιες -χάρις στην φιλελεύθερη Δύση- χώρες τους... Αίσχος !!!

Σχόλια