Η εικόνα της Ουρανίας Μιχαλολιάκου δεν είναι για ρατσιστικά και φασιστικά σχόλια . . . είναι για κλάμματα.

Γράφει ο φίλτατος της ΦΑΙΑΚΙΑΣ Στέφανος Πάντος και δημοσιεύουμε προθυμότατα... Οχι βέβαια γιατί συμφωνούμε κατά γράμμα.... Θα δημοσιεύαμε έτσι και αλλιώς... Αλλά συμφωνούμε απόλυτα... Και ιδιαίτερα με την παρατήρηση της μεταχείρισης της κόρης Μιχαλιολάκου... Είμαστε αυτήκοοι και αυτόπτες μάρτυρες των σχολίων γνωστών μεσημεριανάδικων life style, (έγινανα εσχάτως πολύ αντιφασιστικά!!!)  με παρομοιώσεις προς την Μαρία Λουκά κ.λ.π. Ολοι αυτοί μας επιβεβαιώνουν το αυτονόητο: ο φασισμός δεν καταπολεμιέται με τον "δικό" μας φασισμό... Απλά πολεμιέται και συντρίβεται κάθε φασισμός...
Διαβάστε το.

 Η εικόνα της Ουρανίας Μιχαλολιάκου δεν είναι για ρατσιστικά και φασιστικά σχόλια . . . είναι για κλάμματα.
Μέσα στην χαρά μου, που έβλεπα τους εγκληματίες ναζιστές της Χρυσής Αυγής με χειροπέδες να παίρνουν επιτέλους τον δρόμο για την φυλακή,   μια εικόνα με μελαγχόλησε. . .Η στιγμή που η Ουρανία Μιχαλολιάκου αγκαλιάζει το κάθαρμα που είναι όμως  και  πατέρας της. . .Η μόνη ανθρώπινη στιγμή μέσα στα  φασιστικά τέρατα.
Ομως πολύ σοβαρά και πολύ περισσότερο με στενοχώρησαν οι κοροιδίες για αυτήν και οι κάθε λογής αηδίες που γράφτηκαν για την εμφανισή της ,αποδεικνύοντας πως ο ρατσισμός και ο φασισμός έχει πολύ   βαθειές ρίζες .
Αγωνιζόμαστε για την ουσιάστικη απελευθέρωση όλων των ανθρώπων και  είμαστε σίγουροι  ότι η ανθρωπιά, το ήθος και η ευαισθησία έλειπαν και στην οικογενειά της,   στην οικογένεια που η Ουρανία Μιχαλολάκου ανατράφηκε  όπου μόνο το φασιστικό και ρατσιστικό μίσος κυριαρχούσαν. Και να μη ξεχνάμε το τέλος που είχαν από τους ίδιους τους γονείς τους, τα παιδιά των ναζιστικών καθαρμάτων στη Γερμανία του Χίτλερ ,όπως τα μικρά παιδιά του Γκαίμπελς . 
 Επίσης δεν ξεχνάμε ότι στην επιστολή της η Ουρανία Μιχαλολιάκου  ζήτησε από τα μέλη της ΧΑ  " να ετοιμαστούν ακόμα και να πεθάνουν γι αυτά που πιστεύουν " . .  Αλλά σε τι ακριβως πιστεύουν ;; Στο μίσοςστο ναζισμόστο ρατσισμό στο αίμα - τιμή  - Χρυσή Αυγή και στο έγκλημα ;; Η   μήπως   σε ανθρώπινες αξίες  και στην πατρίδα μας;;  Η καλύτερη απάντηση  είναι τα λόγια του Μητροπολίτη από την Σιάτιστα  "Ο Ναζισμός δεν έχει φίλους, έχει μόνον θύματα"  

Σχόλια