Το ήθος της αντικειμενικότητας...

Τελικά πρέπει να είχε μεγάλη επιτυχία η συναυλία της Χαρούλας στο σύνταγμα για συμπαράσταση στις καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών... Εχουν σκυλιάσει όλοι οι θεματοφύλακες της μνημονιακής αρετής των Ελλήνων...
Ετσι, μετά την κ. Σοφία Βούλτεψη και τον κ. Αδωνι Γεωργιάδη σε εθνικό συντονισμό ήλθε και η σειρά των ναυαρχίδων της αντικειμενικότητας..."Καθημερινή" και "Νέα" τα δίνουν όλα... Για την συναυλία της λάτρας και της επανάστασης, όπως σχολιάζουν σε tres comme il faut υφάκι... Για του λόγου το αληθές και για να μην αδικήσουμε τους άξιους κονδυλοφόρους, σας μεταφέρουμε αυτούσια την σχετική είδηση από τον ιστότοπο Nooz. gr, κραυγάζοντας: Αξιος ο μισθός τους...

Αρθρογράφοι κατά της Αλεξίου για τη συναυλία

Σκληρή κριτική με δηλητηριώδεις αιχμές κατά της Χαρούλας Αλεξίου για τη συναυλία που έδωσε στο Σύνταγμα σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, ασκούν αρθρογράφοι σε Νέα και Καθημερινή.

Σε άρθρο του Παύλου Αγιαννίδη, με τίτλο "Της επανάστασης και της λάτρας", αναφέρει ότι η τραγουδίστρια είχε "κοτζάμ κομματική ομπρέλα να την προστατεύει. Την ήξερε και την αποζητούσε" και για αυτό δεν ένοιαζε αν "θα ψιχαλίσει αντιρρήσεις".

"Και άρχισε από το επαναστατημένο μικρόφωνο με το γάντι της κουζίνας, να λέει τραγούδια από τη «νέα της δουλειά». Οπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του και κυρίως τα τρικ της προώθησης του νέου του δίσκου. Άφησε πίσω της ό,τι λαϊκό είχε τραγουδήσει το στόμα κάθε Έλληνα. Αλλωστε είχε περάσει πια σε κανέλες, νεράντζια και άλλα γλυκά του κουταλιού" σημειώνεται επίσης.

"Δεν βρήκε γάντι να φορέσει και ομπρέλα να την καλύπτει όταν δολοφονούνταν από τον ζοφερό εθνικισμό ο συντεχνίτης της από το Πέραμα Παύλος Φύσσας, για τη στάσης ζωής και τέχνης του. Είχε λάτρα τότε" αναφέρει επίσης ο αρθρογράφος, ασκώντας κριτική γιατί δεν είχε προβεί και τότε σε ανάλογη κίνηση.

Σε άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου στην Καθημερινή, με τίτλο "Είμαστε όλοι καθαρίστριες" αναφέρεται:

"Η κ. Αλεξίου δήλωσε μόλις ανέβηκε επί σκηνής πως «είμαστε όλοι καθαρίστριες» – η ασυμφωνία του γένους του «όλοι» με τις «καθαρίστριες» δείχνει πως μπροστά στις ανάγκες του αγώνα, η γλώσσα υποκλίνεται ακόμη κι όταν τρώει σφαλιάρες". 

"Η κ. Αλεξίου τραγούδησε φορώντας ένα κόκκινο πλαστικό γάντι, σαν αυτό που φορούν οι καθαρίστριες όταν εργάζονται, ενώ κόκκινα πλαστικά γάντια φορούσαν και τα μέλη της χορωδίας των καθαριστριών που ανέβηκαν επί σκηνής για να τη συνοδεύσουν. Ανάμεσα στα πλήθη που συνέρρευσαν από όλη την Ελλάδα, ήσαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καμία διμοιρία των ΜΑΤ δεν τόλμησε να αποπειραθεί να συλλάβει την κυρία Κωνσταντοπούλου, ενώ σε διάφορα σημεία συγκεντρώνονταν και φάρμακα για τη Γάζα" προστίθεται. 

"Γενικά ήταν πολύ ωραία και οφείλουμε όλοι να συμπαρασταθούμε στην κυρία Αλεξίου για τις δύσκολες ώρες που περνούν οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Υπήρξαν και διάφοροι, οι γνωστοί κακόβουλοι, οι οποίοι αναρωτήθηκαν γιατί δεν διοργανώθηκε καμία συναυλία για τους άνεργους οι οποίοι υπερβαίνουν το εκατομμύριο" προσθέτει. 

"Ελάτε τώρα. Φαντάζεσαι να είσαι άνεργος και να ακούς τη Χαρούλα να σου φωνάζει από σκηνής «είμαστε όλοι άνεργοι» και να μην μπορείς να τη βοηθήσεις την κακομοίρα, αφού το μόνο που έχεις να της προτείνεις είναι να τη συνοδεύσεις στο κοινωνικό συσσίτιο;" καταλήγει το άρθρο.   

Σχόλια