Να τους Χαίρεστε!!!

Η εικόνα του αποκεφαλισμού του Αμερικανού Δημοσιογράφου είναι πιο φρικαλέα απ' ότι φαίνεται: Είναι μία στιγμή του Αυγούστου του 2014 και δράστης είναι κάποιος, που έχει μεγαλώσει ή τουλάχιστον έχει ζήσει για πολύ καιρό στην Μεγάλη Βρετανία... Αυτουργός κατά της ανθρώπινης ζωής, αναλαμβάνοντας χρέη Θεού, υποστηρίζοντας με πάθος, ότι είναι πιστός υπηρέτης του κουβαλώντας τις παιδαγωγικές αξίες ενός "παθιασμένα φιλοδημοκράτη" καπιταλισμού και ενός φονταμενταλιστικού θρησκευτικού φανατισμού... Και είναι στρατιές τέτοιοι... Οπου γης... Κάπου τριακόσιοι από την Αγγλία και κάπου πεντακόσιοι από την Γαλλία... Καμία διακοσαριά τουλάχιστον από το "ελεύθερο" Κόσσοβο... 
Και τι ...κακό κάνουν;;; Υπηρετούν τη "πίστη" τους και τουλάχιστον ...δεν κάνουν χειρότερα από αυτά που έκανε ο UCK, έγραψε ο επίσης κατηγορούμενος για αποκεφαλισμούς Κοσσοβάρος Λαβντρίμ Μουχαντέρι. Μετά πολλών επαίνων από τους φιλελεύθερους του Πλανήτη... Τότε, που "απελευθέρωναν" την Γιουγκοσλαβία, είχαμε εισαγωγή και εκπαίδευση Τζιχαντιστών στα Βαλκάνια... Σε μία περιοχή, που επι χρόνια συμβίωναν πολλές διαφορετικές θρησκείες σε προηγμένο πνεύμα ανεξηθρησκίας και ανεκτικότητας πριν από την επέλαση των "απελευθερωτών" του ΝΑΤΟ. 
Πάει λίγος καιρός από τότε, που η ελευθέρα Εσπερία ετοίμαζε την 5η Σταυροφορία για την ... απελευθέρωση της Συρίας... Στην πρώτη γραμμή και οι σοσιαλισταράδες της Γαλλικής Κυβέρνησης, που τώρα κάνουν λογικοπαράλογα ζιγκ-ζαγκ για να μας πείσουν, πως καλά έκαναν, όταν εκήρυξαν τον πόλεμο στον Ασαντ υπέρ των ελευθερωτών ανταρτών... Αυτών, που έχουν σήμερα κηρύξει το Ισλαμικό κράτος σε Συρία και Ιράκ... Διαβάζουμε στο Nooz.gr: ... Πριν από αρκετούς μήνες η Γαλλία παρέδωσε όπλα σε Σύρους αντάρτες που βρίσκονταν "παγιδευμένοι" έχοντας να αντιμετωπίσουν από τη μία τις δυνάμεις του καθεστώτος του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ και από την άλλη τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, αποκάλυψε ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. Οι παραδόσεις αυτές έγιναν "πριν από πολλούς μήνες, όταν οι Σύροι αντάρτες αντιμετώπιζαν ταυτόχρονα το στρατό του δικτάτορα Μπασάρ αλ Άσαντ και αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση, το Ισλαμικό Κράτος", είπε ο Ολάντ από το νησί Ρεϊνιόν, στον Ινδικό Ωκεανό.
Ο Ολάντ διευκρίνισε ότι έλαβε την απόφαση αυτή τηρώντας τις "δεσμεύσεις" και "τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης", σημειώνοντας ότι το Παρίσι έστειλε "έναν αριθμό εγκεκριμένων υλικών" στους αντάρτες.
"Ακόμη και σήμερα, είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει στη Συρία", συνέχισε.
"Από τη μία πλευρά, το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ συνεχίζει να σφυροκοπά και να σφαγιάζει, από την άλλη το Ισλαμικό Κράτος και, στη μέση, μόνο εκείνοι που επρόκειτο να σχεδιάσουν το μέλλον" της χώρας. "Επομένως, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε την υποστήριξη που παρείχαμε σε αυτούς τους αντάρτες, τους μόνους που συμμερίζονταν το πνεύμα της δημοκρατίας", εκτίμησε.
Απίστευτο θράσος, που μπορεί να ποντάρει στην μαζική βλακοποίηση ή στο συνειδητό βόλεμα των ευαίσθητων κεντροαριστερών συνειδήσεών μας...
Εχουν κάνει ολόκληρη την Μέση Ανατολή σαν τα μούτρα τους!!! Λιβύη, Τυνησία, Αίγυπτος, Γάζα, Συρία, Ιράκ στην πρώτη γραμμή ενός μακρού καταλόγου θεόπνευστων δημοκρατικών παρεμβάσεων... Αξια τέκνα της Δυτικού τύπου ελευθερίας οι αποκεφαλίζοντες Τζιχαντιστές... Να τους Χαίρεστε!!!  

Σχόλια