Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον...

Στην ΦΑΙΑΚΙΑ επειδή, πιστεύουμε τα ΜΜΕ και υποστηρίζουμε με φανατισμό την δυτικού τύπου ελευθεροτυπία, δεν αμφιβάλλαμε, ότι ο πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία ήταν ο πόλεμος των καλών -Αμερικανών, Ευρωπαίων, UCK- κατά των δυνάμεων του κακού, δηλαδή των Σέρβων... Κάποιες λίγες αμφιβολίες, που είχαμε μας τις είχε διαλύσει ο μέγιστος των ανθρωπιστών και πρόεδρος των γιατρών χωρίς σύνορα, Μπερνάρ Κουσνέρ... Ο Μπερνάρ έκανε πραγματική εκστρατεία στην Γαλλία και την Ευρώπη γενικότερα υπέρ του βομβαρδισμού της Σερβίας... Οι ελευθερωτές Δυτικοί τον αντάμοιψαν αναθέτοντάς του την θέση του πρώτου αρμοστή (διοικητή) του Κοσόβου... Ο ίδιος αργότερα με ένα πολύ sic πηδηματάκι από τους σοσιαλιστές στον Σαρκοζί έγινε και Υπουργός των εξωτερικών της Γαλλίας διακριθείς για την προσπάθειά του εναρμόνισης της Γαλλικής Εξωτερικής πολιτικής με εκείνη των Ηνωμένων Πολιτειών... 
Ολα αυτά πολύ μας άρεσαν και μας αρέσουν στην ΦΑΙΑΚΙΑ, επειδή είμαστε παθιασμένοι με τον φιλελευθερισμό, του οποίου εξάλλου απολαμβάνουμε τα αγαθά... 
Εχει όμως και ο καιρός γυρίσματα και στην στρατιά των τζιχαντιστών συμμετέχουν και πολλοί Ευρωπαίοι, στηριχθέντες από τις μεγάλες Δυτικές ελευθερώτριες δυνάμεις... Μεταξύ αυτών και αρκετοί Κοσσοβάροι, που τόσα χρόνια έκαν ...προπόνηση εναντίον των Σέρβων, πάντοτε υπό το στοργικό βλέμμα τωνΔυτικών ελευθερωτών του Κοσσόβου.. Ενας από αυτούς και αρχηγός περίπου 200 ομοεθνών του ήταν ο Λαβντρίμ Μουχαντέρι, ο οποίος σκοτώθηκε προχθές σε μάχες εναντίων των Κούρδων στο βόρειο Ιράκ. Την είδηση για τον θάνατο του Μουχαντέρι μετέδωσε η κουρδική τηλεόραση KNNC, η οποία έδειξε και εικόνα με τη σορό του. Να τι διαβάζουμε για αυτό το "αστέρι μέσα στα αστέρια" στον ιστότοπο Nooz.gr: 
Ο Μουχαντέρι έγινε γνωστός πριν από περίπου έναν μήνα, όταν ανάρτησε στο προφίλ που είχε σε κοινωνικό δίκτυο, φωτογραφίες από τη στιγμή που αποκεφάλιζε δεκαπεντάχρονο Σύριο. 
Η αστυνομία του Κοσόβου είχε εκδώσει, στις 15 Αυγούστου, διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Μουχαντέρι, κατηγορώντας τον για εγκλήματα που διέπραξε στη Συρία και το Ιράκ.
Ο ίδιος, σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην εφημερίδα Deri, που εκδίδεται στα Τίρανα, ερωτηθείς για τα εγκλήματα που κατηγορείται ότι διέπραξε και ειδικά για τον αποκεφαλισμό του Σύριου νεαρού, δήλωσε με κυνισμό: 
"Ήταν σπιούνος και τιμωρήθηκε όπως έπρεπε, άλλωστε δεν έκανα τίποτα περισσότερο από ό,τι έκανε ο UCK στο Κόσοβο".
Ελα δεν το πιστεύω !!! 

Σχόλια