Τι δεν καταλάβατε ;;;

Ρωτάει ο φίλτατος της ΦΑΙΑΚΙΑΣ ΠΑΠ μαζί με τις ευχές του για καλό φθινόπωρο... Και για καλή αρχή μας εξασφάλισε μερικά αδιάψευστα τεκμήρια για τον δημοκρατικό αγώνα, που διεξάγουν ορισμένοι Ουκρανοί φανατικοί δημοκράτες με την βοήθεια της πάντοτε πολύ δημοκρατικής (μη σου πω και σοσιαλιστικής) Δύσης (ΕΕ,ΝΑΤΟ κ.λ.π.).

Τι δεν καταλάβατε ;;;

Πόσες περισσότερες αποδείξεις και στοιχεία άραγε χρειάζεται κανείς ακόμη, προκειμένου να πεισθεί  για το τι συμβαίνει πραγματικά σήμερα στην Ουκρανία.
Τώρα που δυσκολεύουν τα πράγματα για τους δυτικοευρωπαίους “υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων” και όλους αυτούς που σχεδίασαν και προκάλεσαν τη κρίση στην Ουκρανία, ήρθε η ώρα να πέσουν τελείως οι “διαφανείς” από καιρό τώρα μάσκες των συμμάχων και των μισθοφόρων τους !!!
 


 Ένα κανάλι της νορβηγικής τηλεόρασης, συγκεκριμένα το TV2 παρουσίασε ένα αποκαλυπτικό  video, στο οποίο δείχνει τους στρατιώτες του τάγματος Azov, του ουκρανικού στρατού, να φορούν κράνη στα οποία ήταν χαραγμένα τα ναζιστικά σύμβολα των SS, που θεωρητικά και μόνον – όπως φαίνεται – είναι απαγορευμένα στη χώρα.
Το video, αναμεταδόθηκε από και από το  κανάλι ZDF, της γερμανικής τηλεόρασης στις 8 Σεπτεμβρίου και το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ :



Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ό νορβηγός δημοσιογράφος Oysten Bogen σε μια συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο NBC :
“Ενώ ήμασταν έτοιμοι να κινηματογραφήσουμε κάποιες σκηνές για το ρεπορτάζ, που κάναμε σχετικά με το τάγμα Azov, του ουκρανικού στρατού, στη πόλη  Ouzouf, στην ανατολική Ουκρανία, είδαμε ξαφνικά στρατιώτες με κράνη στα οποία ήταν χαραγμένα τα διακριτικά των  SS.”
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου προς τον εκπρόσωπο του ουκρανικού στρατού, αν και κατά πόσον, η πρόσφατα ενσωματωμένη αυτή ομάδα στις δυνάμεις του ουκρανικού στρατού, είναι δυνατόν να αποτελείται από φασιστικά στοιχεία, πήρε την ακόλουθη απάντηση :
“Κάθε άλλο δεν είμαστε φασίστες, αλλά απλώς εθνικιστές”.
Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική, διότι σύμφωνα με τα στοιχεία το συγκεκριμένο τάγμα που χρησιμοποιείται για “εθνο-εκκαθαριστικές” επιχειρήσεις στην ανατολική Ουκρανία, αποτελείται από μέλη του γνωστού Pravy Sektor, που δεν κρύβει καθόλου την ιδεολογία και τις προθέσεις του, καθώς και τα κατορθώματά του.
Επιπλέον στη στολή τους έφεραν και διακριτικά τα οποία ανάγονται στην εποχή που τα ναζιστικά στρατεύματα έσπερναν το θάνατο στην Ουκρανία.
 Το έμβλημα αυτό σε κίτρινο – μπλέ φόντο, είναι το γνωστό  Wolfsangel (το αγκίστρι του λύκου).
Από την έναρξη των επιχειρήσεων εναντίον των κατοίκων της ανατολικής Ουκρανίας με το πρόσχημα της καταπολέμησης των τρομοκρατών (πόσοι να ΄ναι άραγε ;), το υπουργείο εσωτερικών έχει στρατολογήσει πολλές μονάδες “επίλεκτων” ντόπιων φασιστών και μισθοφόρων, όπως τα τάγματα  Azov, Aidar, Donbass, Dniepr-1 et Dniepr-2, τα οποία χρηματοδοτούνται από τον ολιγάρχη Ihor Kolomoisky.

Και μη χειρότερα !!!!

Σχόλια