Ελα ρε παιδιά!!! Συνέλθετε!!!

Εχουμε γίνει έξαλλοι στην ΦΑΙΑΚΙΑ με την τελευταία ενδοκυβερνητική ρήξη... Η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης ήρξατο χειρών αδίκων και τάχωσε στο ΠΑΣΟΚ για την πολιτική του στις προηγούμενες δεκαετίες, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η ΝΔ είναι η δημοκρατική παράταξη... Αυτό το ξέραμε... δεν χρειαζόταν να μας το θυμίσει ο Αντώνης... Εξάλλου αυτό τόνιζε και ο Μπαλτάκος στα τηλεφωνήματά του προς τον Κασιδιάρη.... 
Βέβαια έχει και ο Αντώνης τις δικαιολογίες του... Μιλούσε σε επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ και κάτι έπρεπε να πει. Ομως στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι και στα καλύτερά τους... Επαθαν μία μικρή ταπηροκρανίαση και τα έχωσαν στον Αντώνη απαντώντας, ότι: «Η δημοκρατική παράταξη ήταν και είναι ιστορικά και ιδεολογικά η "άλλη" παράταξη σε σχέση με τη ΝΔ Ας σεβόμαστε τις έννοιες και την ιστορία. Η περίοδος 2004-2009 της κυβέρνησης Καραμανλή δεν μπορεί να ξεχαστεί. Τα “ισοδύναμα μέτρα” των Ζαππείων ελπίζουμε να έχουν γίνει μάθημα για την “αντιμνημονιακή” φάση της ΝΔ, όταν το ΠΑΣΟΚ σήκωνε μόνο το τεράστιο βάρος των δύσκολων αποφάσεων». 
Χοντρές κουβέντες για τόσο καλούς εταίρους, αρμονικά συνεργαζόμενους... Και όχι τίποτε αλλά μην κινδυνεύσει το καλό κλίμα στην κοινωνία... Τώρα, που φαίνονται οι καρποί αυτής της εθνοσωτηρίου προσπάθειας... Που φεύγει και η Τρόϊκα, που η οικονομία ανθίζει, που η κρατική μηχανή έχει εξυγιανθεί, που Παιδεία και Υγεία έχουν απογειωθεί, που η ανεργία χτυπιέται αλύπητα, που οι επενδύσεις κατακλύζουν τη χώρα, που οι διαρθρωτικές αλλαγές έχουν ανεβάσει στα ύψη τον ποιότητα της καθημερινότητάς μας... Ολα αυτά να πάνε στράφι για ένα καπρίτσιο...Τι κουταμάρες είναι αυτές για δημοκρατίες και παλιές ευθύνες. Σημασία έχει πως πάμε μπροστά. 
Ελα ρε παιδιά!!! Συνέλθετε!!!

Σχόλια