Περί διαφόρων και διαφορετικών μορφών ζωής...

Ετσι επιγράφεται το σημείωμα του φίλτατου ΠΑΠ, που προς στιγμή "ξεχνάει" την "ελληνοκεντρικότητα" των ημερών και μας θυμίζει ζητήματα της παγκόσμιας σκακιέρας, που επηρεάζει και την δική μας ζωή αποφασιστικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...  Διαβάστε...

Φαντάζομαι ότι όλοι ξέρουμε τον άθλιο και εγκληματικό ρόλο που διαδραμάτισε ο περιβόητος Dr. Kissinger (ο τίτλος εδώ δεν είναι τιμητικός του ήθους ή της επιστημοσύνης του, αλλά ενδεικτικός της κακοήθειας και υστεροβουλίας, όπως Dr. No Dr. Jeckyl ….). Από την άποψη αυτή το video : https://www.youtube.com/watch?v=yP9In2fNs84 δεν προσφέρει κάτι καινούργιο ή αποκαλυπτικό.Είναι όμως ενδεικτικό του ότι υπάρχουν ακόμη, έστω και λίγοι που τολμούν να σηκώσουν το ανάστημά τους, ενάντια στο καθεστώς και στους εκπροσώπους του, μέσα στο ίδιο το άντρο της αμερικανικής Γερουσίας και τους οποίους τα ΜΜΕ και οι “νομοταγείς” πολίτες, δηλαδή οι “νοικοκυραίοι” των ΗΠΑ αβίαστα θα χαρακτήριζαν ως περιθωριακούς και γραφικούς
του πως το σύστημα περιφρουρεί με μπράβους και θεσμούς τους γκουρού της ανθρωποκτόνου
πολιτικής του πως μέσω των σημερινών ψυχοπαθών και εμπαθών εκπροσώπων του απονέμει τιμές και δόξα στους βετεράνους που στήριξαν με τη πίστη και τις πράξεις τους, το οικοδόμημα πάνω στο οποίο  στηρίζεται σήμερα η βία, η μιζέρια, η πείνα, η δυστυχία, η φτώχεια, η απελπισία και όλα τα δεινά των λαών, προκειμένου να λατρεύεται ο πλούτος και να δοξάζεται η ισχύς της πιο αδίστακτης και πιο απάνθρωπης, ανθρωποειδούς ολιγαρχίας που γνώρισε μέχρι σήμερα ο κόσμος
Απολαύστε λοιπόν τη θριαμβευτική είσοδο του ζομποειδούς ραμολιμέντου, που διακόπτεται από τις “ενοχλητικές” φωνασκίες και “κακόγουστες” παρεμβάσεις μερικών τολμηρών αγανακτισμένων αμερικανών πολιτών, που κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα της Γερουσίας, την αντίδραση των μπράβων και των στυλοβατών του συστήματος εξουσίας, όπως του περιβόητου καου – μπόϋ της Αριζόνας, του γερουσιαστή John McCain.


Μετά το : “Φευγάτε κατώτερης ζωικής μορφής αποβράσματα”, καταχειροκροτούμενος από τους “θαμώνες”, που διακρίνονταν για το υψηλό μορφωτικό τους επίπεδο και την αντίστοιχη υψηλή αντίληψη, αλλά προ πάντων αφοσίωση στις υψηλές αμερικανικές αξίες, ζήτησε συγνώμη από τον εκλεκτό προσκεκλημένο του, που υπηρέτησε με αφοσίωση τη πατρίδα του, δηλαδή τα συμφέροντα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.
Το απόσπασμα είναι από μια πολύ πρόσφατη συνεδρίαση της επιτροπής των Ενόπλων Υπηρασιών της Γερουσίας (Armed Services Committee), εφέτος στις 30 Ιανουαρίου, στην οποία προήδρευε ο John McCain και συμμετείχαν οι βετεράνοι υπουργοί εξωτερικών: Henry Kissinger, Madeleine Albright, and George Shultz.
Θέμα της συνεδρίασης την οποία μπορείτε να τη παρακολουθήσετε ολόκληρη εδώ :
http://cs.pn/1uEQRKp, ήταν η στρατηγική εθνικής ασφαλείας, επικεντρωμένη στο πυρηνικό  πρόγραμμα του Ιράν, τη σύγκρουση στην Ουκρανία και την αντιμετώπιση του ISIS.
Θα θυμίσω ότι η Madeleine Albright, είναι εκείνη που όταν την εποχή που είχε επιβάλει τις κυρώσεις εναντίον του Ιράκ, ρωτήθηκε στις 12 Μαϊου του 1996, αν άξιζε πραγματικά τον κόπο να πεθάνουν 500.000 παιδιά από τις αναπόφευκτες ελλείψεις σε φάρμακα και είδη διαστροφής, είχεαπαντήσει, ότι όντως αξίζειhttps://www.youtube.com/watch?v=RM0uvgHKZe8  (έτσι για να γίνω περισσότερο πιστευτός)
Όσο για τον John McCain, έχω επανειλημμένα αναφερθεί στο φιλανθρωπικό του έργο στο Γκουαντάναμο, στη ίδρυση, προετοιμασία, εξοπλισμό και στελέχωση του ISIS, καθώς και στην άμεση συμμετοχή και επίβλεψη της επιχείρησης Maidan, στην Ουκρανία.
Μέχρι σήμερα δεν παύει να ουρλιάζει όπου κι αν βρεθεί και βρίσκεται πολύ συχνά σε συσκέψεις
οργάνων και σωμάτων της ΕΕ, χωρίς να έχει κάποιο θεσμικό ρόλο, ζητώντας την άμεση κήρυξη
του πολέμου με τη Ρωσία.

Έτσι πίσω από τα γελάκια και τα χαριεντίσματα που δείχνουν πόσο σοβαρά παίρνουν οι ηγέτες της Δύσης (με τη ουσιαστική και όχι μόνο τη γεωγραφική έννοια του όρου), το ρόλο τους στη διαδικασία αποσόβησης και όχι της κλιμάκωσης του πολέμου, που έχει ήδη ξεκινήσει από και όχι απλά στην Ουκρανία, υπάρχει πάντα ένας McCain, που θα δηλώνει ότι η όποια “προσωρινή έστω” συμφωνία ανακωχής: είναι τρέλα και ανοησία.
Μόνος του (πάντα όμως με την έγκριση της αμερικανικής κυβέρνησης) συνεννοείται με τον Ποροσένκο και δηλώνει : Ευτυχώς είναι σίγουρο, ότι δεν είναι καθόλου (ο Ποροσένκο) αισιόδοξος με τη πορεία των διαπραγματεύσεων.
Ένας άλλος γερουσιαστής ο Sen. Jim Inhofe, που είναι επίσης μέλος της επιτροπής που προεδρεύει ο McCain, δημοσίευσε φωτογραφίες που “αποδεικνύουν” τη παρουσία των ρωσικών στρατευμάτων στις ανατολικές περιοχές...

Δεν χρειάζεται προσεκτικό μάτι ή εξειδίκευση να καταλάβει κανείς, το πως στήνονται οι δουλειές. Όταν αργότερα αποκαλύφθηκε η απάτη, ο Jim Inhofe, ο κάου μπόϋ από την Οκλαχόμα, δήλωσε ότι οι Ουκρανοί του τις είχαν στείλει τυπωμένες, ότι τους είχε εμπιστοσύνη και ότι δεν έλεγξε περισσότερο την αυθεντικότητα των φωτογραφιών, πριν τις δώσει κατ' αποκλειστικότητα στο Free Beacon.
Αυτοί είναι λοιπόν οι σύμμαχοι προστάτες μας οι οποίοι δεν αλλάζουν, ούτε πρόκειται να  αλλάξουν, όσο κι αν εμείς έχουμε τη διάθεση και την ικανότητα να ξεχνάμε. Επομένως μπορούμε να χρησιμοποιούμε άφοβα τα ποικίλα προϊόντα, έμψυχα και άψυχα,  έμβια και άβια, όντα και υλικά, βιώσιμα και μη βιώσιμα, οιασδήποτε προέλευσης μας σερβίρουν, είτε με τη σφραγίδα της αυθεντικότητας (made in USA), είτε με τη σφραγίδα του made elsewhere, αρκεί να έχουν την άδεια κυκλοφορίας και παραμονής στις ΗΠΑ.
Είναι ασφαλή και αποτελεσματικά για τα συμφέροντά τους, όχι όμως και για τα δικά μας.

Σχόλια