Περί ήθους ...

Κάτι γράψαμε μόλις στην προηγούμενη ανάρτηση για την ανάγκη υπέρβασης και στο ίδιο το πολιτικό ήθος, που αποτελεί πολιτική πράξη αυτό καθεαυτό καθώς διαπαιδαγωγεί πολιτικά και εμπνέει ή αποδιώχνει τους πολίτες... 
Σχετικό και αναλυτικότερο το σημείωμα του φίλτατου Στέφανου Πάντου, που παραθέτουμε.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ!
ΑΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. . .
Η ΗΤΤΑ (ακόμα και η μερική ήττα) ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ .
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ  ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.

Μέσα σε ένα τραγικά εχθρικό κλίμα η κυβέρνηση μας αναγκάστηκε να κάνει πολλές υποχωρήσεις. Δυστυχώς οι συσχετισμοί, επιβάλλουν λύσεις που δεν μας αρέσουν.
Και η κυβέρνηση μας  είναι απαραίτητο να εγκαινιάσει σχέσεις αλήθειας, διαλόγου  και ειλικρινούς επικοινωνίας της (χωρίς εξωραϊσμούς) με τους πολίτες.
Και φυσικά διαφωνώ με τον Μανώλη Γλέζο. Σαφέστατα είμαι υπέρ της σημερινής κυβέρνησης άσχετα αν θάθελα και θέλω μια άλλη πιο σκληρή αντιπαράθεση ακόμα και σύγκρουση. Ξέρω ότι είμαι μειοψηφία και θα αγωνίζομαι να πείσω η να πειστώ. . .
Τώρα για μένα το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι η συμμετοχή και η αξιοποίηση διαφόρων ανυπόληπτων και εντελώς διαπλεκόμενων πολιτικών απατεώνων σε κυβερνητικές θέσεις...

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

Σχόλια