Ημέτεραι απώλειαι...

Η σοβαρότητα των στιγμών που περνάμε στο πρώτο επίπεδο, μας έκανε να ξεχάσουμε -αν και δεν πρέπει- διάφορες συνδιαδράμουσες αθλιότητες... Οπως, π.χ. την ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που καλούσε την νέα Ελληνική κυβέρνηση να τηρήσει όλα τα υπεσχημμένα και τις δεσμεύσεις των τρικομματικών... Ολα αυτά την στιγμή που ο κ. Αντώνης είχε υποσχεθεί -με κρύα καρδιά- πως θα στηρίξει τις Ελληνικές θέσεις...  Κάποιοι είπαν, πως δεν θα μπορούσε να κάνει και τίποτε παραπάνω... Σωστά θα πείτε αφού τα τελευταία 3 χρόνια αυτό έκανε... Υπέγραφε πρόθυμα... Προθυμότατα... Ομως η αποκάλυψη της "Κυριακάτικης Δημοκρατίας" τεκμηριώνει, ότι τα πράματα είναι πιο... ανεβασμένα...  Αντιγράφουμε από το "Βήμα"

Πληροφορίες ότι «εμπνευστής και βασικός συγγραφέας» της ανακοίνωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, για την οποία ο επικρίθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, είναι ο στενός σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, επικαλείται η εφημερίδα Κυριακάτικη Δημοκρατία.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο κ. Λαζαρίδης, καθώς απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του κ. Σαμαρά και έχει χτίσει προσωπικές σχέσεις στους κόλπους του ΕΛΚ, «είχε την άνεση και τον τρόπο να διαβουλευτεί με την ηγετική ομάδα του ΕΛΚ, ώστε να φέρει το ύφος της ανακοίνωσης στα μέτρα που επιθυμούσε».


Αυτές είναι οι "λαϊκο-πατριωτικές" δυνάμεις, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν άντεχαν τον κοσμοπολιτισμό των φραγκολεβαντίνων εκσυγχρονιστών... 
Ετσι, όπως λέει και ο στίχος: ο εξευτελισμός να είναι τέλειος...

Σχόλια