Για όνομα του Θεού...


Best 50+ Silly Twitter Backgrounds on HipWallpaper | Twitter ...Με μέγιστη αγωνία έως και θλίψη θα έλεγα, παρακολουθούμε αυτή την …κατάντια των πολυχρονεμένων μας, που έφτασαν στις εσχατιές του κρατισμού… Τους ακούω να υπερασπίζονται το δημόσιο σύστημα Υγείας, την ανάγκη ενίσχυσής του κ.λ.π. και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο…. Καταρχήν αυτό συνιστά χονδροειδή προδοσία των διακηρυγμένων μας αρχών… Πού είναι οι υποσχέσεις για απόλυση τουλάχιστον δύο χιλιάδων τεμπελαράδων γιατρών του ΕΣΥ!!! Που είναι η δέσμευση για την διείσδυση του Ιδιωτικού Τομέα, μέσω ΣΔΙΤ και άλλων μορφών, ώστε να …εξυγιανθεί το ΕΣΥ… Αίσχος και πάλι αίσχος !!!
Βέβαια θα μου πείτε, σιγά τις διακηρύξεις… Ολο ακούμε διορισμούς και διορισμοί δεν γίνονται… Εντάξει, αλλά αυτό δεν μου φτάνει… Ο φιλελευθερισμός απαιτεί συνέπεια… Οποιες και αν είναι οι «μικροδυσκολίες», που συναντάμε στην καθημερινότητα δεν μπορούμε να παρακάμπτουμε αρχές και θέσφατα… Ούτε στα λόγια… Ούτε για εφησυχασμό του «ποιμνίου», της αγέλης… Εμείς, όταν ψηφίζαμε, πιστέψαμε, πως ήλθε ο καιρός να ξεσπαθώσουμε και να ξεμπερδέψουμε με την …ιδεολογική δικτατορία της αριστεράς…
Οφείλω, βέβαια να αναγνωρίσω, πως έστω και στα μουλωχτά γίνονται, κάποιες θετικές προσπάθειες να τιμήσουμε τα… ιδανικά μας… Π.χ. τα 11 εκατομμύρια, που διανεμήθηκαν σε …υγιώς δρώντα ΜΜΕ για υποτιθέμενες καθ’ υποχρέωση δωρεάν διαφημίσεις και ο χορός των ευρώ για προμήθεια υγειονομικού υλικού (φόρμες, μάσκες γάντια κ.λ.π. Και πάλι, όμως δεν αρκεί… Και θα σας εξηγήσω γιατί:
Υλικό που η τάδε ΥΠΕ αγοράζει με 8 ευρώ, η δείνα ΥΠΕ το αγοράζει με 21…  Λάθος… Και οι δύο πρέπει να το αγοράζουν με 30 ευρώ.… Υπάρχουν ένα σωρό αξιόλογα δικά μας παιδιά, που δεν μπορούν να υφίστανται την καταπίεση και τους αποκλεισμούς των Μαδούρων…Δεν είναι μόνον το στέλεχος της ΟΝΕΔ, που πουλούσε με 21… Είναι και άλλα «παιδιά», που έχουν …ιδέες και ταλέντο!!!
Φίλη οδοντίατρος μου έλεγε, ότι προ κορονοϊού αγόραζε το κουτί των 50 χειρουργικών μασκών προς 6 Ευρώ… Τώρα έχουν φτάσει στις 1.3 Ε η μία!!! Αναλογία μεταβολής: σχεδόν 11 φορές πάνω… Αυτό, μάλιστα!!! Είναι μέτρο προς την σωστή κατεύθυνση... Είναι μία απόδειξη ότι επιτέλους έχουμε…ελεύθερη οικονομία, όπως πολύ σωστά είπε ο Αδωνις (από τους ελάχιστους, που απέφυγε αυτά τα γλιψήματα προς το τρισκατάρατο ΕΣΥ, τους γιατρούς και τους υγειονομικούς του δημόσιου τομέα)… Καιρός είναι να καταλάβουν μερικοί ότι τέρμα πια στην … τελευταία Ευρωπαϊκή Σοβιετική οικονομία, όπως είχε πει και ο Γιάννος (αυτός του εκσυγχρονισμού και του χρηματιστηρίου, θυμάστε… Που πρόσφατα αποφυλακίστηκε…).  Ελπίζω να μην υποκύψει κάποιος από τους βεζύρηδες του πολυχρονεμένου μας στις πιέσεις των Μαδουραίων και προχωρήσει σε διατίμηση, του υγειονομικού υλικού… Ακου, ελεύθερη οικονομία και διατίμηση!!! Αυτά στη Βενεζουέλα και τη Κούβα !!! Όχι στην ελεύθερη Ελλάδα !!!
Να δείτε, που όταν τελειώσει η κρίση του κορονοϊού κάποια παιδιά εδώ, όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο θα έχουν κάνει την …κονόμα των αιώνων… Για γενεές γενεών… Μεταξύ αυτών φαίνεται, π.χ. πως είναι και ο Μπέζος της Amazon…Σας το λέω για να συμμεριστείτε την συγκίνηση, που με διαπέρασε μόλις διάβασα, ότι σε ελάχιστες μέρες η περιουσία του αυξήθηκε κατά μερικές δεκάδες δισεκατομμύρια !!! Αυτός είναι ο φιλελευθερισμός… Ανοιχτές ευκαιρίες για όλους μας !!! Ολοι μπορούμε !!!  Αρκεί να θέλουμε και να το πιστεύουμε !!!
Λοιπόν !!! Σας εφιστώ την προσοχή για την ώρα, που θα ξελασκάρουμε από την κρίση… Φοβάμαι, πως αυτοί οι καταχθόνιοι υπερασπιστές του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ θα χρησιμοποιήσουν την σημερινή λειτουργία του ως επιχείρημα υπέρ της άποψής τους… Εμείς όμως, οι αυτόχθονες, φιλελέδες ιθαγενείς, πρέπει να τους καταγγέλλουμε για τεμπελιά, μίζες, αρπαχτές κ.λ.π. Όχι κουταμάρες… Ο τομέας Υγεία έχει …πολύ ψωμί !!! Σιγά μην τον αφήσουμε,  από φόβο στον δογματισμό και τις ιδεοληψίες των Μαδουραίων…
Λίγο καιρό θα ξαποστάσουμε και ξανά προς την δόξα θα τραβήξουμε… Φροντίζοντας πάντοτε για τον ήρεμο ύπνο τους…
Και καλή μας νύχτα…  

Σχόλια

Ο χρήστης Vankoul είπε…
Χαίρομαι για την επανενεργοποίηση του blog και σου εύχομαι καλό κουράγιο.
Τώρα για το άρθρο, θέλω να ελπίζω ότι ο κορονοιός θα γίνει αιτία για προβληματισμό και ανασκόπηση απόψεων. Αν και ανάμεσα στις δύο κοινωνικές τάσεις, αυτή που έχει στην κορυφή τον άνθρωπο και αυτή που έχει για Θεό το χρήμα, η δεύτερη είναι από τη φύση της αδίστακτη, δόλια και συχνά βλακωδώς φανατισμένη.
Καλή συνέχεια στην περιπέτεια.
Βαγγέλης Κουλούρης
Ο χρήστης Μίλτος Βασιλείου είπε…
Σε ευχαριστώ Βαγγέλη. τέτοια μηνύματα ασφαλώς δίνουν κουράγιο