Παρεμβαίνουν...

Οι φίλτατοι Στέφανος Πάντος και Στάθης Χατζόπουλος για το θέμα των ημερών που συγκλονίζει την δίκη για την αγριότατη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και ειδικότερα την τοποθέτηση της εισαγγελέως... Παραθέτουμε:

Η αδικαχαμένη Ελένη Τοπαλούδη, θα μπορούσε να είναι, εσύ, η κόρη σου, η εγγονή σου. Ποια γυναίκα οδηγείται ως πρόβατο επί σφαγήν με τη συναίνεσή της; Καμιά.»

Σας ευχαριστούμε κυρία Δόγκα.
Οι εισαγγελείς δεν είναι μόνο απρόσωποι, ακέραιοι, στυγνοί άνθρωποι που ακολουθούν τον νόμο κατά γράμμα.
Η περίπτωση της Αριστοτέλειας Δόγκα, αποδεικνύει εμπράκτως, ότι η Δικαιοσύνη αποτελείται και από ανθρώπους με Α κεφαλαίο.
Η εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα μετέφερε μέσα στο δικαστήριο, στο οποίο συμμετέχουν και ένορκοι, την στάση που πρέπει να έχει η κοινωνία σύσσωμη απέναντι σε τέτοια εγκλήματα. Η λογική ότι ήταν προκλητική ή τάθελε και ως εκ τούτου μπορεί να βιαστεί γιατί τα θέλει ή δολοφονηθεί (σκοτωθεί το λένε) γιατί αρνείται, πρέπει να συντριβεί και δεν μπορεί να είναι ανεκτή η χρήση της από τον οποιονδήποτε μέσα σε οιαδήποτε διαδικασία και για οποιονδήποτε λόγο. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες που η προβολή τους δεν μπορεί και δεν πρέπει να επισκιάσει την ανάγκη να κυριαρχήσει η απόλυτη καταδίκη της γυναικοκτονίας (ο,τιδήποτε και αν έκανε η γυναίκα).
Αυτό είναι το κύριο και αυτό είναι απαραίτητο να προβάλλεται.

Σχόλια

Ο χρήστης Πολυχρόνης Ιωάννου είπε…
Στο απόλυτο κέντρο του στόχου. Τίποτα περισσότερο!