Ολοι στο πλευρό της Novartis !!!


Εγκυρες πηγές της ΦΑΙΑΚΙΑΣ επιμένουν, πως ο κ. Στέφανος Μάνος ΔΕΝ είναι κρυφομαρξιστής, κρυφοκομμουνιστής, κρυφοκρατιστής και άλλα ολέθρια… Δέστε, όμως, τι έγραψε στο tweeter του.
«Εξοργίζομαι με τους βουλευτές μας. Καταδικάστηκε η Novartis από τους Αμερικανούς με 310 εκ. $ επειδή λάδωνε Έλληνες αξιωματούχους. Δεν βρέθηκε ένας βουλευτής να ζητήσει επιβολή ίσου η μεγαλύτερου προστίμου από την Ελληνική κυβέρνηση. Στη φλυαρία πρώτοι, στο δια ταύτα μηδέν!»
Και παρακάτω αναφέρει τα εξής:
«Εξοργίζομαι και με τις εφημερίδες. Ενενήντα ή και περισσότερα λεπτά μιλούσε ο κ. Παπαγγελόπουλος για να αποσείσει τις εναντίον του κατηγορίες. Τα ΝΕΑ κατάφεραν να συντμήσουν τα 90 λεπτά σε 4 λέξεις. Η Καθημερινή σε 20 λέξεις και μια φωτογραφία. Εγώ έμεινα με τις προκαταλήψεις μου»

Στην ΦΑΙΑΚΙΑ έχουμε εξοργισθεί από την ύπουλη αυτή επίθεση, που δέχεται η φιλελευθέρα παράταξή μας αυτές τις δύσκολες ώρες… Όταν αυτά γράφει ένας γνωστός σαν δικός μας, καταδικός μας, πώς να μην ξεσαλώσουν οι Μαδουραίοι;
Εδώ το καημένο το ΚΙΝΑΛ τάδωσε όλα στον αγώνα να βγάλουμε το σκάνδαλο ανύπαρκτο και τον Παπαγγελόπουλο Ρασπούτιν… Και ένας δικός μας μας χτυπάει πισώπλατα… Τι να σου κάνουν μετά ο Αντώνης, ο Σπυρίδων-Αδωνις, ο Μαυρουδής, ο Κωνσταντίνος, ο Αρης και τάλλα παιδιά!!! Είναι προφανές, πως οι εχθροί του έθνους συνωμοτούν…
Οι ώρες είναι δύσκολες και χρειάζεται να …βελτιώσουμε τις κινήσεις μας… Γι’ αυτό η ΦΑΙΑΚΙΑ προτείνει τακτική αντεπίθεση… Αμεση στήριξη στην NOVARTIS στον αγώνα για πλήρη απαλλαγή από το πρόστιμο των 310 εκατομ. δολαρίων που επέβαλλε το κράτος στις ΗΠΑ και άμεση επιστροφή τους. Υπάρχουν πλέον αδιάψευστα τεκμήρια… Ιδού, πώς συνοψίζεται η ακατανίκητη επιχειρηματολογία μας:
-Η Novartis κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για δωροδοκία Ελλήνων αξιωματούχων.
-Η πλειοψηφία της Ελληνικής Βουλής (ΝΔ-ΚΙΝΑΛ) “απέδειξε”, πως …κανένας Ελληνας αξιωματούχος δεν τάπιασε από την Novartis και πως όλα ήταν μία στημένη σκευωρία του Ρασπούτιν.
Συμπεράσμα: η Novartis καταδικάστηκε άδικα και πιστεύουμε, πως ήλθε η ώρα για την πανηγυρική της αθώωση
Παράλληλα παραδίδουμε τον Στέφανο Μάνο στην χλεύη της φιλελευθέρας παράταξης και του βοηθού της …κεντροαριστερού και πολύ σοσιαλδημοκρατικού ΚΙΝΑΛ (πρώην Πανελληνίου ΣΟΚ)…
Και στο κάτω της γραφής δεν θα τα βάψουμε μαύρα για τον Στέφανο… Δεν τον έχουμε ανάγκη… Υπάρχουν, όπως είπαμε ο Αντώνης, ο Σπυρίδων-Αδωνις, ο Μαυρουδής, ο Κωνσταντίνος, ο Αρης και τάλλα παιδιά!!! Με αυτούς θα συντρίψουμε μία για πάντα την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς !!!
Αντε και καλά κρασιά!!!

Σχόλια