COVIDIOTEN

Ενα εξαιρετικά πληροφορημένο ενημερωτικό σημείωμα του Δημήτρη Λεβέντη ταιριάζει με το πνεύμα της προηγούμενης ανάρτησης. Το παρουσιάζουμε.

COVIDIOTEN

Εύστοχος ο χαρακτηρισμός από την Σάσκια Χόφερ Έσκεν ηγέτιδος του SPD, για το ετερόκλητο πολύχρωμο -πολιτικά - πλήθος των 20000 διαδηλωτών που δέν αντέχουν τα περιοριστικά μέτρα και όδευσαν προς τη πύλη του Βραδεμβούργου το Σαββάτο το μεσημέρι Κοβιντ-Ηλίθιοι ή σε πιo ελληνικά οι "χρήσιμοι ηλίθιοι"



Είναι ανυπόφορες γι΄αυτούς οι μάσκες και δεν έχουν υπ΄όψη τους κανένα άρρωστο τούτες τις μέρες μιας και το κύμα της πανδημίας έχει περάσει και δεν υπάρχει πιά..

Αντισημιτικά πανώ και στρατευμένοι αντιεμβολιαστές, συνωμοσιολόγοι, ελάχιστοι ελευθεριακοί και η μεγάλη πλειοψηφία ακροδεξιοί του APD και αγνοί πούροι ναζήδες.

Δέν είναι τυχαίο όπου το σύνθημα της διαμαρτυρίας, «Ημέρα της Ελευθερίας», είναι επίσης ο τίτλος μιας ταινίας της εθνικής σκηνοθέτιδας των Ναζήδων Λένι Ρίφενσταλ σχετικά με τη διάσκεψη κόμματος NSDAP του Αδόλφου Χίτλερ το 1935.

Συγκρούσθηκαν πριν να διαλυθούν με το μπλόκ των " Γιαγιάδων κόντρα στην άκρα δεξιά " κάτι ξέρουν οι γιαγιάδες από φασίστες...

https://twitter.com/hashtag/covidioten?src=hashtag_click  

 

ΥΓ Αναρτούμε μια συγκριτική φωτό με τη χτεσινή διαδήλωση στα δεξιά και τον κόσμο που συγκέντρωσε το Loveparade που έγινε στην ίδια λεωφόρο...   

Σχόλια