«Επαναστατικές» προβοκάτσιες...

Γράφει ο φίλτατος Νίκος Μητσιάλης και η ΦΑΙΑΚΙΑ αναπαράγει…

 

«Επαναστατικές» προβοκάτσιες...

Αυτοί είναι οι πούροι, οι ασυγκράτητοι, αυτοί που βρίσκονται κάθε φορά μερικά βήματα πριν από τα Χειμερινά Ανάκτορα και με πεντέξι ακόμα δρασκελιές τα καταλαμβάνουν, κατατροπώνοντας τον ταξικό εχθρό! Είναι ονειροπόλοι και πιστεύουν πως με καμιά εκατοστή μολότοφ ανατρέπουν το σύστημα; Είναι απλά και μόνο βιτσιόζοι της αντάρας και της ταραχής ή παρασυρμένοι από «αγκιτάτορες» που ξέρουν καλά τι οργανώνουν κάθε φορά και κυρίως τι και ποιους ακριβώς εξυπηρετούν...   



Πάντως ό,τι τελικά και αν είναι, στο τέλος κάθε μεγάλης λαϊκής πορείας και συγκέντρωσης ξυπνά μέσα τους η... επαναστατική φλόγα και τότε ξεκινά το επετειακό «αντάρτικο πόλεων», δίνοντας την ευκαιρία στις δυνάμεις του νόμου να επιβάλλουν την τάξη διαλύοντας με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης ειρηνικές πορείες!

Οι κάμερες των τηλεκάναλων της «ενημέρωσης» των φιλήσυχων πολιτών, αποφεύγουν εκ συστήματος να ζουμάρουν τον όγκο των συγκεντρωμένων. Αντιθέτως επικεντρώνονται εκ συστήματος στους φλεγόμενους κάδους απορριμμάτων και στο κυνηγητό των άπιαστων συνήθως μπαχαλάκηδων!

Τελικά ο επίλογος είναι σχεδόν πάντα ίδιος, οι προσαγωγές στη πλειοψηφία τους δεν έχουν σχέση με τους «επαναστάτες των πόλεων»! Συνήθως τραυματίες είναι πολίτες αμέτοχοι των ταραχών, συχνά και φωτορεπόρτερ με σπασμένες μηχανές λήψης... Πάντως οι προβολές των επεισοδίων με σκηνές μιας πάντα καιόμενης... Αθήνας, επαναλαμβάνονται στα «ενημερωτικά» τρόμο-δελτία!

Μολότοφ, πετροπόλεμος  και καύσεις κάδων διαχρονικά δώρα «επαναστατών» σε κυβερνώντες, προκειμένου να ψηφίζουν αυτοί ανεμπόδιστα νόμους, ουσιαστικής απαγόρευσης απεργιών, διαδηλώσεων και συγκεντρώσεων! Προφυλάσσοντας εκτός άλλων και την ελεύθερη διακίνηση του εμπορίου και την απρόσκοπτη λειτουργία  των καταστημάτων από συνεχείς πορείες που φράζουν το δρόμο των... πελατών! Οι κλειστοί δρόμοι τους μάραναν και όχι οι θεόκλειστες για τους μικρομεσαίους τράπεζες και οι άδειες τσέπες των πελατών!

Προχθές οι «επαναστάτες» ξανά κτύπησαν φασιστικά με τον άγριο διασυρμό του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ. Τον φωτογράφησαν με την ταμπέλα περασμένη απ’ το λαιμό του να κρέμεται στο στήθος του... Εικόνα που θυμίζει μετεμφυλιακούς βασιλοχωροφύλακες, να συλλαμβάνουν να κουρεύουν και να κρεμάνε ταμπέλες σε νεαρούς αμφισβητίες του καθεστώτος! Ολοκλήρωσαν την αποστολή τους οι «επαναστάτες των πόλεων» αφήνοντας το πρυτανικό γραφείο άγρια λεηλατημένο...

Φοβερό δώρο στους κυβερνώντες, δοσμένο στη κατάλληλη στιγμή αφού μελετούσαν από καιρό την ίδρυση ενός «ειδικού σώματος» για τη φύλαξη των ΑΕΙ! Και τώρα μετά το κτύπημα της μπριγάδας των «επαναστατών» στην ΑΣΟΕΕ επιταχύνθηκαν οι εξελίξεις... Βέβαια οι στολές, τα διακριτικά και η ονομασία είχαν προαποφασισθεί και τώρα να η ευκαιρία της μπούκας των κομάντο της...επανάστασης στο πρυτανικό γραφείο που έδωσε το σήμα. Αύριο κιόλας παραγγέλνουν μέχρι και σκοπιές φύλαξης των ΑΕΙ!!!       

Αυτοί είναι που συχνά, πυκνά αυτοβαπτίζονται και αναρχικοί, κάνοντας τους Μπακούνιν και Κροπότκιν να οργίζονται στον αιώνιο ύπνο τους. Επιβεβαιώνουν και τον Τζιμάκο τον Πανούση που υποστήριζε πάντα και σε κάθε ευκαιρία πως: «Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία. Ο φασισμός είναι νοοτροπία. Ακόμα και ένας “Αντιεξουσιαστής”, ένας “Αναρχικός”, ένας “Αριστερός”, μπορεί να είναι ένας μεγάλος φασίστας...» Και το σύστημα τους χρειάζεται όλους αυτούς και τις «επαναστατικές» προβοκάτσιες τους...

 Εξ άλλου είναι πολύ παλιά αυτή η τεχνική της εξουσίας! Τη Ρώμη την έκαψαν οι χριστιανοί και το Ραϊχσταγκ το πυρπόλησαν οι κομμουνιστές. Για τη Ρώμη βέβαια διίστανται οι απόψεις αλλά ο διωγμός που ακολούθησε μετά τη πυρκαγιά, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια άλλης εκδοχής...Όσο για τη δεύτερη περίπτωση κανείς και ποτέ, δεν αμφισβήτησε την προβοκάτσια των ναζί...

Μεθαύριο Τρίτη 17 Νοέμβρη άλλη μια επέτειος του Πολυτεχνείου αυτή τη φορά μέσα σε συνθήκες κορονοϊού. Κόμματα και φορείς δήλωσαν πως τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα την τιμήσουν με την εμβληματική πορεία στην Αμερικανική πρεσβεία! Και αυτό παρά τις απειλές για συλλήψεις του Χρυσοχοΐδη, με την δικαιολογία της  εξάπλωσης του...κορονοϊού!

 Ένας ιός με επιλεκτικές προτιμήσεις εξάπλωσης! Αφού σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως είπε ο πρωθυπουργός, δε μεταδίδεται και στα δημοτικά και νηπιαγωγεία μέχρι χθες απέφευγε να κάνει επισκέψεις, σύμφωνα με ειδικούς της...εξάπλωσης! Ενώ αντιθέτως σε πορεία Πολυτεχνείου που κατευθύνεται προς την αμερικανική πρεσβεία, γίνεται άκρως επιθετικός!

 

Σχόλια