Είχε δίκιο ο μπάρμπας μου…

😎Ημουν πρωτοετής φοιτητής το 1966. Κηδεμόνας μου στην Αθήνα ο αδελφός του πατέρα μου. Τον επισκεπτόμουν μερικές φορές στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπου εργαζόνταν, για την αναγκαία …ανάληψη χρημάτων … Σε κάποιες επισκέψεις κρατούσα μαζί μου τα ΝΕΑ. Στην αρχή τυχαία και μετά προβοκατόρικα για να τον τσαντίζω… Τρελαίνονταν ο θείος : Κ@@@παιδο! Εδώ μέσα τα ΝΕΑ;;; ΝΕΑ ίσον Πράβδα !!!



Να λοιπόν, που 54 χρόνια μετά ο θείος δικαιώνεται… Διότι ορίστε τι έγραψε προχτές η …ναυαρχίδα των αναρίθμητων φίλιων προς την πολυχρονεμένη μας ΜΜΕ:

«Κύριε Διευθυντά, Η Χούντα απαγόρευε τις "δημόσιες συναθροίσεις άνω των δύο ατόμων καθ΄άπασα την επικράτεια". Η Δημοκρατία άνω των τεσσάρων...».

Υπογράφει ο Νεόκοπος…  

Τέτοια αχαριστία, δεν την φανταζόμουνα… Α! ρε θείε! Που νάσουν τώρα να δεις τη δικαίωσή σου!!! Τώρα, που κάποιος κομμουνιστικός ιός πάει να μας χαλάσει τα ΝΕΑ !!! Αν είναι δυνατόν… Τα ΝΕΑ !!! Θεέ και Κύριε, Τα ΝΕΑ!!! Την σημαία και το καμάρι μας !!!

Πόσο διεισδυτικός, πόσο μεταδοτικός πρέπει να είναι αυτός ο ιός, που κατάφερε να μπει στα πιο …αποστειρωμένα κοινωνικά εργαστήρια του τόπου! Και τι τρομερά παθογόνος πρέπει να είναι αφού καταφέρνει να μετατρέψει καθαρόαιμους φιλελέδες σε …αριστερά σκουλήκια... 

Αρχίστε αμέσως απολυμάνσεις…

 


Σχόλια