Πάμε πολύ καλά!!!

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε ακριβώς
εκεί που πέφτουν ...οι μπότηδες


Αρχικά να εκφράσουμε τον ενθουσιασμό μας, που και η Κέρκυρά μας, η Κέρκυρα του πολιτισμού συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία υπεράσπισης της ελευθερίας, του συντάγματος κ.λ.π. Πριν από μία εβδομάδα, δυστυχώς, δεν είδαμε παρόμοια κινητοποίηση σε τοπικό επίπεδο ενώ τώρα κανείς δεν μπορεί να μας την πει…

 Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, που “κλέψαμε” από την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, κανείς από τους συμμετέχοντες δεν φοράει μάσκα… Εξάλλου δεν υπάρχει συνωστισμός, στον οποίο αναφέρονται με ακρίβεια και σχολαστικότητα οι σαφείς κυβερνητικές εντολές!!!

Υπάρχουν όμως Ελληνικές σημαίες, που είναι πάντοτε παρούσες σε παρόμοιες εκδηλώσεις κατά της μάσκας, κατά της υγειονομικής προστασίας, κατά της τήρησης των αποστάσεων και άλλων …σκοταδιστικών μέτρων, τα οποία απορρίπτει μετά βδελυγμίας το τρίπτυχο: πατρίς θρησκεία και οικογένεια



Βέβαια, να επαναλάβουμε, ότι η μάσκα στους ανοικτούς χώρους έχει καταργηθεί και με την βούλα του νόμου. Ο νόμος έχει βέβαια και μία υποσημείωση για συνωστισμό αλλά τώρα …πάρε το αυγό και κούρευτο!

Από την αντιεμβολιαστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα

τρυκ, που βρέθηκε ...τυχαία στην ίδια συγκέντρωση


Χωρίς μάσκες, λοιπόν, με άφιξη τουριστών, που αναμένεται να πολλαπλασιαστεί και με σταθερά διψήφιο αριθμό κρουσμάτων στην Κέρκυρα είμαστε αισιόδοξοι!!! Πάμε πολύ καλά! Θα ανεβούμε!!! Δεν θα υστερήσουμε στην πανεθνική προσπάθεια…

Είναι φανερό, πως η υποδομή της χώρας και ιδιαίτερα των νησιών σε υποδομές υποδοχής θετικών στον κορονοϊό τουριστών και των επαφών τους είναι πάρα πολύ καλή αλλά όχι άριστη!!! Δεν είναι λίγα τα συμβάντα με ξένους, που κοιμήθηκαν εκεί και εδώ…  Πράγμα, που δεν περιποιεί τιμή στην τόσο διαφημισμένη ετοιμότητα υποδομών ούτε εγγυάται την διακοπή μετάδοσης του κορονοϊού… Στην Κέρκυρα, ήδη ψάχνουμε για δεύτερο ξενοδοχείο αφού το πρώτο έχει κρασάρει… Πάμε πολύ καλά!

Δεν έχουμε νεότερα να σας πούμε για την πρόοδο του εμβολιαστικού προγράμματος αλλά δεν βλέπουμε καμία εικόνα που να διαφημίζει μαζική συμμετοχή… Υποψιαζόμαστε, πως και εδώ πάμε πολύ καλά!

Θυμάστε πιστεύουμε, τους ειδικούς, καταληψίες των καναλιών, που από τον Οκτώβρη πέρσι μας προετοίμαζαν για ξέγνοιαστα καλοκαίρια… Με απόλυτη φυσικότητα ποντάρουν προφανώς στην περιορισμένη εμβέλεια της μνήμης μας και μας δηλώνουν, πως δεν πρέπει να καταργήσουμε τα μέτρα και πρέπει να κάνουμε τα εμβόλια… Είναι οι ίδιοι, που -μεταξύ άλλων- αποφάσισαν ή εισηγήθηκαν την χαλάρωση των μέτρων λίγες μέρες πριν από τα τελευταία τετραψήφια νούμερα κρουσμάτων… Είναι ολοφάνερη η επιστημονική τους συνέπεια και η υψηλή προβλεπτική τους ικανότητα… Πώς να μην εμπνέονται οι ψεκασμένοι… Και στον τομέα αυτό πάμε πολύ καλά!

Είναι απολύτως βέβαιο πως κάποια στιγμή, -έτσι ή αλλιώς-  θα γυρίσουμε σελίδα… Ένα, όμως είναι βέβαιο από τώρα: Θα έχουμε πάει πολύ καλά!!!Μάλλον άριστα!!!

 

  

Σχόλια