Σ’ αυτό είμαστε απόλυτοι!

😋Η τυφλή ταύτισή μας με τα σχέδια, νομοσχέδια και νόμους, που έχει μέχρι στιγμής εισηγηθεί η κυρία Υπουργός είναι αδιαπραγμάτευτη… Δεν διαβάζουμε καν τα νομοσχέδια… Μόνο μία περίληψη των νόμων, ώστε να καταλαβαίνουμε που πρέπει να ρίξουμε το βάρος για την υπερασπιστική μας γραμμή… Κάτι δηλαδή, σαν την ψήφιση των μνημονίων από τον κ. Χρυσοχοΐδη…



Θυμάστε!!! Τότε, που βιαζόνταν ο Βόλφγκαγκ και η Αγγελα για αυθημερόν υπογραφές… Τότε, που οι Ελληνες βουλευτές πρόλαβαν και μελέτησαν σχολαστικά σε ένα βράδυ το κείμενο πλαίσιο των 900 σελίδων της …απελευθέρωσής μας για τα επόμενα 100 χρόνια.

Τότε, λοιπόν, μόνον ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν πρόλαβε να το διαβάσει γιατί …είχε και άλλες δουλειές. Ολοι οι άλλοι κυβερνητικοί βουλευτές το ξεκοκάλισαν! Γιατί ένα από τα βασικά προσόντα - προαπαιτούμενα των κυβερνητικών βουλευτών είναι η …τάχιστη ανάγνωση και μελέτη σοβαρών και μεγάλων κειμένων – νομοσχεδίων…. Το ίδιο κάνουμε και εμείς με τα νομοσχέδια της κυρίας Υπουργού.

Επανερχόμαστε… Το νόμο για την ελάχιστη βάση εισαγωγής το στηρίξαμε, όπως είναι φυσικό, ολόθυμα και από την αρχή… Για πολλούς λόγους, μερικούς των οποίων εκθέτουμε:

-Αποτελεί την πιο ξεκάθαρη επιβράβευση του εκπαιδευτικού συστήματος εγκύκλιας και μέσης παιδείας, που η ίδια η κυβέρνηση έχει επιλέξει και εφαρμόζει… Μπορεί να έμειναν απέξω 25 χιλιάδες ελληνόπουλα αλλά όλη η ευθύνη βαρύνει τα ίδια… Το σύστημα -εκπαιδευτικό & εξεταστικό- είναι αλάνθαστο και παραμένει… Σαν τα κεντήματα με κλωστές DMC.

-Θα ενισχύσει σαφέστατα ένα παράπλευρο κανάλι ιδιωτικής εκπαίδευσης (ο θεός να την κάνει!!!), που στοχεύει στην ανάδειξη εξειδικευμένου προσωπικού και όχι βέβαια, ακαδημαϊκών πολιτών… Καθαρές κουβέντες και όχι παλιομοδίτικες σεμνοτυφίες. Αυτούς χρειαζόμαστε, αυτούς θα παράγουμε… Και μάλιστα με την συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα!!!

-Θα αναδείξει την …απολύτως “φυσική” ανισότητα ικανοτήτων μεταξύ των ανθρώπων, την οποία, όπως μας λένε οι ομοϊδεάτες της κυρίας Υπουργού, την έχει επιβάλλει ο Θεούλης! (καλή άποψη για τον Θεό, που έχουν όλοι αυτοί οι θεοσεβούμενοι!!!).

-Θα …διαλύσει τον μύθο, πως τάχα κοινωνικο -οικονομικές, δηλαδή, ταξικές διαφορές δημιουργούν τις εκπαιδευτικές και μορφωτικές ανισότητες… Πως τάχα όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν τις ίδιες προϋποθέσεις για να αναδείξουν την διαφορετικότητα των ικανοτήτων τους από την οποία θα επωφελούνται οι ίδιοι και η κοινωνία!!! Αυτά τα αναρχοκομμουνιστικά έχουν καταρριφθεί… Ξυπνήστε!!!

Είναι αλήθεια, πως η περίπτωση υποψηφίων, που ο μέσος όρος τους ήταν άριστος αλλά δεν εισάγονται στην σχολή επιλογής τους είναι ένα κάποιο μικρό, ελάχιστο προβληματάκι… Χωρίς ιδιαίτερη σημασία, όμως… Στην χειρότερη ας καθήσουν να ξαναδιαβάσουν… Καλό θα τους κάνει… Εξάλλου και γι’ αυτό το ασήμαντο ζητηματάκι η κυρία Υπουργός έδωσε συντριπτική απάντηση: Λυπάμαι, οι συνυποψήφιοί του έγραψαν καλύτερα!

Για όλα αυτά και πολλά άλλα εμείς παραμένουμε εκεί! Σταθεροί και φανατικοί υποστηρικτές της κυρίας Υπουργού…

 

Σχόλια