Αριστερίζει;;;

😆Δεν σας κρύβουμε την ανησυχία μας, που μας προέκυψε μετά την πανηγυρική ανάρτηση του Κωνσταντίνου για την επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούμπο… Είχαμε υπόψη πρόσφατη ανάρτησή του, που τόνιζε τον αφόρητο ρατσισμό υπέρ των μαύρων, που παρατηρείται στις σειρές του Netflix και μας άρεσε πραγματικά: «Δεν βάζουν έναν μαύρο. Βάζουν έναν μαύρο να παίζει τον καλό. Δυστυχώς, λυπάμαι, θα πρέπει να το κάνω. Όταν βλέπετε μία σειρά του Netflix ο εγκληματίας είναι πάντα, πάντα ο άντρας ο στρέιτ, ο λευκός! Τέλος, δεν έχει δεύτερη κουβέντα».



Ετσι, εμείς θα περιμέναμε, τουλάχιστον μία εύγλωτη σιγή, όπως του Μάκη, του Αδώνιδος και των άλλων του …χώρου για την …επιτυχία του “μαύρου”. Αντ’ αυτού, όμως ο Κωνσταντίνος, έγραψε τα παρακάτω, που …δυσκολευόμαστε ακόμη και να τα αντιγράψουμε:

«Έλληνας πολίτης, Χριστιανός Ορθόδοξος και Αθηναίος γέννημα-θρέμμα είναι ο φετινός MVP της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, All-Star MVP και MVP των τελικών, που κέρδισε το τρόπαιο με τους Milwaukee Bucks.

Η είδηση είναι πραγματικά πρωτάκουστη και μας κάνει υπερήφανους. Εύγε, Γιάννη!»

Εντάξει, σωστά, πολύ σωστά ο Κωνσταντίνος αναφέρεται στα δύο κύρια χαρακτηριστικά της Ελληνικότητας: Χριστιανός Ορθόδοξος και Αθηναίος γέννημα-θρέμμα. Και εμείς στηρίζουμε το δόγμα: Πας μη Χριστιανός Ορθόδοξος και μη Αθηναίος γέννημα-θρέμμα βάρβαρος… Αλλά το χρώμα;;; Που το πας το χρώμα… Το κύριο γνώρισμα της φυλής!!! Τι λέγαμε πριν από λίγες μέρες όταν είδαμε και έναν Αφροαμερικανό να εμφανίζεται στο σποτάκι για τα 200 χρόνια της “ανεξαρτησίας”… Τότε φωνάξαμε …δικαίως. Και τώρα;;;

Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί… Φοβάμαι μήπως ο Κωνσταντίνος έχει πέσει θύμα βουντού και αυτό του βγαίνει με τέτοιους αριστερισμούς!!!

Ελπίζω όχι… Πάντως αν χρειαστεί θα επικαλεστούμε τους κλασσικούς (Μάκη, Σπυρίδωνα-Αδώνιδα κ.α)  για να βάλουμε μία τάξη σε κάθε τέτοιου είδους ιδεολογικές παρεκκλίσεις…

 

Σχόλια