Υπερβολές…

😏Η Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών νομού Σερρών (ΕΝΙΣ) εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία καταγγέλλει πρωτοφανείς ελλείψεις σε αναισθησιολόγους με αποτέλεσμα να χρειάζεται εκπαίδευση ιατρών άλλων ειδικοτήτων για να πραγματοποιούν διασωληνώσεις (συνηθισμένη ιατρική πράξη, επιβεβλημένη σε πολλά επείγοντα περιστατικά)!!!

Ε, ωραία και πιο το πρόβλημα;;;



Καταρχήν διατηρούμε πολλές επιφυλάξεις για την ακρίβεια της ανακοίνωσης, αφού ξέρουμε πολύ καλά από πλείστα ΜΜΕ ότι στην χώρα έχουν γίνει περί τους δέκα χιλιάδες διορισμοί νοσηλευτικών από έναρξης πανδημίας και μετά…

Όμως, ας δεχτούμε, πως μπορεί να υπάρχουν κάποιες ελάχιστες μικροελλείψεις σε προσωπικό ειδικά στο νοσοκομείο Σερρών… Τι θα πάθουν οι άλλες ειδικότητες να μάθουν να κάνουν διασωλήνωση… Ο,τι μαθαίνεις καλό είναι! Ασε, που μεθαύριο θα το γράψουν και στο βιογραφικό τους, ότι ξέρουν και κάνουν διασωληνώσεις! Και ασφαλώς θα πάρουν πόντους γι’ αυτό…

Και για να τελειώνουμε με τις μεμψιμοιρίες!!! Ο,τι τυχόν απειροελάχιστα κενά παρατηρούνται στο ΕΣΥ γι’ αυτό ανέλαβε ο Θανάσης… Σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, βεβαίως, βεβαίως, που διακρίνεται για το ανιδιοτελές πάθος του προς στήριξη της δημόσιας υγείας… Όπως έγινε π.χ. σε όλη την διάρκεια της πανδημίας… Οπου χέρι-χέρι ιδιωτικός και δημόσιος τομέας (σειρά αναφοράς κατά το μέγεθος της συμβολής του καθενός) έχτισαν το θαύμα της συντριβής της πανδημίας!

Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, όπως θα έλεγε και ο γεννήτωρ του πολυχρονεμένου μας… Σε κάθε άθλημα υπάρχουν πρωταθλητές, δευτεραθλητές και άλλοι… Δυστυχώς οι δύο προϋπάρξαντες Βασίληδες της Υγείας, αν και γνωστοί φιλελεύθεροι, δεν έχουν το ίδιο τάλαντο με τον Θανάση, που από την πρώτη μέρα της υπουργοποίησής του μας τονίζει τα καλά της συνεργασίας Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα στην Υγεία. Συνεργασία την οποία σχεδιάζει τάχιστα να τα κάνει πράξη, όπως αναφέρουν και φίλια ΜΜΕ.

Ποντάρουμε στην υπεροχή του φιλελευθέρου πάθους του Αθανασίου… Θα καταφέρει θαύματα… Θα τρίβουμε τα μάτια μας…

Και ας αφήσουν τις υπερβολές οι συνεχώς διαμαρτυρόμενοι…

 

Σχόλια