Νάναι καλά, που φροντίζουν την σωστή ενημέρωσή μας…




Η Ευρώπη, μεταξύ άλλων θα καταστείλει την μετάδοση των ραδιοτηλεοπτικών ρωσικών μέσων Rusia Today (RT) και Sputnik… Ευτυχώς! Γιατί είχαμε όλοι καταντήσει θύματα μίας αισχρής ρώσικης προπαγάνδας… Τα μέσα αυτά, που έχουν μία μυστική δύναμη κάτι σαν ακτινοβολίες ρασπούτιν… Τα αποτελέσματα είναι δύο:
-Οι θεατές στην συντριπτική τους πλειοψηφία καθηλώνονται από τα δύο αυτά μέσα και είναι πρακτικά αδύνατον να κάνουν ζάπινγκ.

-Ελάχιστοι, που καταφέρνουν να ξεκολλήσουν από αυτά τα μέσα του διαβόλου και κοιτάζουν σε άλλο κανάλι είναι αδύνατον να παρακολουθήσουν… Το μυαλό τους είναι καθηλωμένο και κρατάει μόνον τα αισχρά ψεύδη, που έλεγαν τα δύο προαναφερόμενα ΜΜΕ.

Ηδη μέγα μέρος των Ευρωπαίων έχει παραπλανηθεί από τα Ρώσικα ψέματα και είναι αδύνατον να πιστέψειτις Δυτικές αλήθειες…

Το μέτρο που ελήφθη κρίνεται απολύτως δημοκρατικό, απόλυτα συμβατό με τις φιλελεύθερες αντιλήψεις, που κυριαρχούν στις χώρες μας και αληθινά πρωτοποριακό για την πλήρη πολυφωνική ενημέρωση των πολιτών της Ευρώπης, ώστε αντικειμενικά ενημερωμένοι, μόνον από μας, που ξέρουμε τί είναι αντικειμενικό και τι ψεύτικο, να μπορούν να σχηματίζουν ορθή άποψη…

Πρόκειται για ένα άλμα στην ελεύθερη πληροφόρηση, που ανοίγει δρόμους στην δημοκρατία…

ΥΓ Συγκρατείστε παρακαλώ τα εμβλήματα των δύο ΜΜΕ μην τυχόν επιχειρήσουν να διεισδύσουν στο πρόγραμμα πληροφόρησης, όπως κάνουν και οι κομμουνισταί άλλωστε... Ετσι, θα μπορέσετε να αποφύγετε ή τουλάχιστον να περιορίσετε τις βλαβερές συνέπειες…

Σχόλια