Αυξάνονται μισθοί και συντάξεις…Επονται διορισμοί…

Εκτακτη πληροφόρηση!

Είμαστε οι πρώτοι, που μάθαμε το νέο μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου πριν διαρρεύσει στα ΜΜΕ.

Μπορεί να μοιάζουν προεκλογικά τα κίνητρα για την κυβέρνηση, για να ανατρέψει το σε βάρος της διαμορφούμενο κλίμα αλλά η είδηση θα χαροποιήσει εκατομμύρια μισθωτούς και συνταξιούχους, που έχουν στριμωχτεί από το κύμα της ακρίβειας… Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ύψος των αυξήσεων θα κυμανθεί αντίστροφα προς το ύψος των ήδη λαμβανόμενων μισθών και συντάξεων, για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης από 10% έως 25%...

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση αναγνωρίζει την μεγάλη ανάγκη του ΕΣΥ για στελέχωση. Ανάγκη την οποία πλειστάκις έχει δημοσίως αναγνωρίσει και είχε, όπως θυμάστε προκηρύξει και πραγματοποιήσει βραδινά χειροκροτήματα για τους υγειονομικούς… Ετσι, προβλέπονται διορισμοί τριών χιλιάδων ιατρών και πέντε χιλιάδων  λοιπών νοσηλευτικών σε μόνιμες οργανικές θέσεις… Σε οργανικές θέσεις θα διορισθούν και εντεκάμισι χιλιάδες εκπαιδευτικοί.

Οι αυξήσεις θα δοθούν από 1ης Μαΐου ενώ οι διορισμοί ξεκινούν άμεσα και θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλους του έτους…

Συγγνώμη, που σας βομβαρδίζουμε… Δεν πάει πολλή ώρα που σας στείλαμε το μήνυμα για την πρωϊνή μας ανάρτηση αλλά είναι η αξία της είδησης τέτοια, που δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς.

Και πάλι μας συγχωρείτε…

 

Σχόλια