Οι φράουλες της Ζαχάροβα...

Η ποιοτικά αναβαθμισμένη ενημέρωση του κοινού της ‘ελεύθερης’ και ‘δημοκρατικής’ δύσης έβαλε στόχο της την Εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Μαρία Βλαντίμιροβνα Ζαχάροβα ή καλύτερα την εικόνα της ανεβάζοντας τον πήχυ της σε βάθος αντικειμενικής ενημέρωσης του κοινού… Με την υποκρισία και τις …αποκοιμιστικές σκοπιμότητές της ασχολείται το άρθρο του φίλτατου Νίκου Μητσιάλη

 

Η Ζαχάροβα φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα με κόκκινα λουλούδια, κόκκινη κορδέλα στο κεφάλι, κόκκινο κραγιόν και λάγνο βλέμμα τρώγοντας κατακόκκινες φράουλες φιγουράρει με πηχυαίους τίτλους σε μια «είδηση» της 3ης Ιουλίου, στα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα, «είδηση» που έβαλε φωτιά και στα social media!

Αξίζει η δημοσιότητα που πήρε η μπλαζέ πόζα της Ζαχάροβα και παράλληλα η υποβάθμιση των αποκαλύψεων που οδήγησαν τον βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον σε παραίτηση; Είναι τελικά αμελητέο το γεγονός πως στο βρετανικό κοινοβούλιο γίνεται κατανάλωση αλκοόλ, χρήση σκληρών ναρκωτικών, παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού, σεξουαλικές παρενοχλήσεις μεταξύ βουλευτών;

Και ότι αυτά συμβαίνουν όχι στις τουαλέτες ή σε αποθήκες αλλά στις αίθουσες των συνεδριάσεων και κατά τη διάρκεια αυτών; Εκεί απολαμβάνουν, σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, τα βίντεο πορνό πιωμένοι και μαστουρωμένοι! Η κορυφή του παγόβουνου ενός κοινοβουλίου των «λεόντων»!

Τα παραπάνω τα επιβεβαιώνει και η υφυπουργός Δικαιοσύνης, Βικτόρια Άτκινς, στο ραδιόφωνο των Times: «Η Βουλή των Κοινοτήτων δεν είναι χώρος για να κοιμηθείς το βράδυ, ούτε χώρος για να καταναλώσεις αλκοόλ και να βγεις εκτός εαυτού, είναι χώρος εργασίας...»

Το ίδιο και ο Υπουργός Άμυνας, Μπεν Γούαλας: «Αυτό είναι πρόβλημα της γενικότερης κουλτούρας που υπάρχει στη Βουλή των Κοινοτήτων.» Μιας τέτοιας «κουλτούρας» κοινοβούλιο, με έναν πρωθυπουργό  αναστήματος του αναμαλλιασμένου Μπόρις Τζόνσον, μέσα στη μαστούρα και στο πιοτό, παίρνει αποφάσεις παγκόσμιας εμβέλειας.

Αυτοί ορίζουν τύχες δισεκατομμυρίων ψυχών: το πόσοι, για παράδειγμα, θα πεθάνουν πεινασμένοι, το πόσοι στον δρόμο για τη προσφυγιά θα πνιγούν ή θα ξεψυχήσουν μπρος στα σιδηρόφρακτα σύνορα των «πολιτισμένων», σε ποιο σημείο του πλανήτη θα δημιουργήσουν συνθήκες πολέμου - βλέπε Ουκρανία -, το πώς θα διατηρηθούν ανοιχτές αυτές οι πληγές, προκειμένου ν’ αυξηθούν οι πωλήσεις όπλων...

Μιας τέτοιας «κουλτούρας» κοινοβούλιο ωχριά μπρος στις «φράουλες» της Ζαχάροβα όπως και οι αποκαλύψεις που έκανε ο ιρλανδός Μαρκ ΜακΓκαν με τα 124.000 αρχεία της UBER που έδωσε στην Guardian, δηλώνοντας: «Ως κύριος λομπίστας της UBER για τη δυτική Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή, αποκαλύπτω πως πουλήσαμε ένα ψέμα σε όλο τον κόσμο... Πολιτικοί και επενδυτές όλοι έτρεχαν να συναντήσουν την Uber για να ακούσουν τι είχαμε να «προτείνουμε» σ’ αυτούς...»

Στη Γαλλία η έλευση της Uber προκάλεσε έντονες μαζικές αντιδράσεις μεταξύ των επαγγελματιών οδηγών ταξί και δίχασε το υπουργικό συμβούλιο του τότε προέδρου, Φρανσουά Ολάντ. Ο τότε υπουργός εσωτερικών, Bernard Cazeneuve, απείλησε τον MacGann ακόμα και με φυλάκιση.

Το ακριβώς αντίθετο του Cazeneuve υπήρξε ο Εμανουέλ Μακρόν, υπουργός οικονομίας τότε. Σύμφωνα με τα εσωτερικά έγγραφα της Uber, ο Εμανουέλ Μακρόν έτρεφε θαυμασμό για τον ιδρυτή της περιβόητης εταιρίας Τράβις Κάλανικ, επαινώντας την «εντυπωσιακή επιτυχία» του, πριν καν κλείσει ακόμα τα 40χρόνια του!

Ο Μακρόν παρασκηνιακά έκανε κάθε προσπάθεια για να βοηθήσει την Uber, έχοντας μια στενή σχέση με τον MacGann, με συναντήσεις σε συχνά δείπνα. Στριμωγμένος από τις αποκαλύψεις των αρχείων της εταιρείας, ο Μακρόν δηλώνει σήμερα πως θα το έκανε ξανά προς χάριν των...ανέργων!

Σε μία μαζική επιδρομή διαμαρτυρόμενων οδηγών ταξί στα γραφεία της εταιρείας ο MacGann ζητά από τον Μακρόν βοήθεια. Τις συνεχείς «βοήθειες» του Μακρόν στην αμερικανική Uber τις χαρακτήρισε ο MacGann ως «Μια τεράστια ανάσα φρέσκου αέρα»!

Για την «ανάσα» που του έδωσε ο Μακρόν, ο λομπίστας της Uber MacGann, «συγκέντρωσε» χρήματα για τη προεκλογική προεδρική καμπάνια του πρώην τραπεζίτη το 2016! Αυτό ως κερασάκι στη τούρτα...

Το ένα χέρι βοηθάει τ’ άλλο και τα δυο μαζί πνίγουν το λαιμό του «λαουτζίκου», αφού πρώτα αποσπάσουν τη προσοχή του με τις «φράουλες» της κάθε Ζαχάροβα κρύβοντας, όπως κάνουν στις περισσότερες των περιπτώσεων, την πτωμαΐνη της «δημοκρατίας» τους στα αζήτητα της ενημέρωσης.   

Σχόλια