Μην την χάσετε !!!

...Λέμε και απευθυνόμαστε στους εν Φαιακία φίλους της ΦΑΙΑΚΙΑΣ, που από παράλειψή μας δεν τους ενημερώσαμε για την χτεσινοβράδυνη συναυλία, και γενικότερα για το 2μερο, που οργάνωσε η ΟΠΕΡΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, με θέμα το έντεχνο Επτανησιακό τραγούδι... Χτες ήταν η πρώτη συναυλία "Οι Απαρχές του Έντεχνου Τραγουδιού στα Επτάνησα" (χώρος Art Café) με έργα των Ν. Χαλικιόπουλου - Μάντζαρου, Σπ.  Ξύνδα, Π. Καρρέρ και Λ. Αλβάνα. Μαγική ατμοσφαιρική και έξοχη μουσικά βραδυά με κομμάτια, που λίγο έχουν ακουστεί και που αποτελούν την ρωμαλέα βάση του Ελληνικού έντεχνου τραγουδιού ως τις μέρες μας...
Η δεύτερη συναυλία με τίτλο "Το Έντεχνο Τραγούδι των Επτανήσων μετά τους Πρωτεργάτες”, θα πραγματοποιηθεί απόψε Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015, στις 8.30 μμ., στην Ιόνιο Ακαδημία και θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων έργα των Γ. Λαμπελέτ, Σ. Σαμάρα, Α. Γκρεκ, Δ. Βισβάρδη και Δ. Λαυράγκα.
Παίρνουν μέρος -όπως και χτές- οι διακεκριμένοι λυρικοί τραγουδιστές Ρόζα Πουλημένου (σοπράνο), Μαργαρίτα Συγγενιώτου (μέτζο), Αντώνης Κορωναίος (τενόρος) και Σωτήρης Τριάντης (βαρύτονος) ενώ στο πιάνο θα συνοδεύσει η Μαριλένα Ελούλ.  
Οσοι πιστοί προσέλθετε και δεν θα χάσετε !!! 

Σχόλια