Αποτίμηση του …αποτελέσματος

...'Επιχειρεί’ ο φίλτατος Γιώργος Ρούσης στο σύντομο σημείωμα, που παραθέτουμε. Μιλάμε βέβαια για τις χθεσινές αρχιαιρεσίες ανάδειξης του νέου ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ … Η φωτογραφία …συμπληρώνει το κείμενο!

Όπως κατά τον Ένγκελς, η καθολική ψηφοφορία είναι «ένας δείκτης του βαθμού ωριμότητας της εργατικής τάξης. Περισσότερο δεν μπορεί να είναι και δε θα είναι ποτέ μέσα στο σημερινό κράτος». Ετσι και οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένας δείκτης ωριμότητας του επιπέδου της πολιτικής συνείδησης των μελών και των φίλων του που έλαβαν μέρος σε αυτές.

Για μας ήταν ένα ακόμη δείγμα γραφής ότι το μέλλον μας το οποίο καθώς φαίνεται "διαρκεί πολύ" , (Αλτουσέρ) κι' "έχει πολλή ξηρασία" (Μιχάλης Κατσαρός)

Στην φωτό ο νικητής των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, τέως σύμβουλος του πλανητάρχη Μπάιντεν την ώρα που λαμβάνει τις ευλογίες του Πρέσβη των ΗΠΑ.

Χαρείτε τον !!!!

  

Σχόλια

Ο χρήστης Tzon Lontos tzolon555@gmail.com είπε…
Όντως το μέλλον έχει πολύ ξηρασία και υπεύθυνοι όλοι αυτοί οι πολύχρωμοι της εξουσίας που στέρησαν το παρελθόν μας από το πολύτιμο "νερό" της ελεύθερης γνώσης, ώρα να κάνουμε την αυτοκριτική γιατί πολύ περίσσεψε η κριτική που "αθωώνει" τις ενοχές μας...