Για να μας μείνει αξέχαστη !!!


Για να μην την ξεχάσουμε!!!
Θυμάστε την κυρία Ραχήλ Μακρή… Η ΦΑΙΑΚΙΑ αναλαμβάνει να σας την θυμίσει, μεταφέροντας το βιογραφικό της από την Βικιπαίδεια.

…Πολιτική σταδιοδρομία
Εξελέγη βουλεύτρια Κοζάνης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ στις 7 Οκτωβρίου του 2014. Στις 16 Οκτωβρίου του 2014, εντάχθηκε στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές.
Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και εξελέγη βουλεύτρια Κοζάνης. Διαφώνησε με το τρίτο μνημόνιο, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Αύγουστο του 2015 και ήταν μία από τους 25 βουλευτές που σχημάτισαν την Κ.Ο. της Λαϊκής Ενότητας.
Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ήταν υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα στην περιφέρεια Αττικής. Τον Απρίλιο του 2016, γνωστοποίησε τη στήριξή της στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας.
Στις 25 Μαρτίου του 2017, από το Μελιδόνι Ρεθύμνου, ανακοίνωσε την ίδρυση του κινήματος Μέτωπο Νίκης.
Ορισμένα μαζικά μέσα αλλά και μια μελέτη έχουν ασχοληθεί με τα τατουάζ που φέρει στο σώμα της. Ένα από αυτά απεικονίζει ένα σπαρτιάτικο κράνος με το «Λ» των Λακεδαιμονίων.

Σήμερα, η ΦΑΙΑΚΙΑ έρχεται να εμπλουτίσει το βιογραφικό της κ. Ραχήλ Μακρή πριν …το προλάβει η Βικιπαίδεια. Να, λοιπόν, τι έγραψε, η τέως βουλευτής των ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ και φίλη της Πλεύσης Ελευθερίας της κ. Ζ. Κωνσταντοπούλου ως απάντηση στον Γιάννη Αντετοκούμπο για τις δηλώσεις του σχετικές με τον ρατσισμό, που εβίωσε μικρός στην Ελλάδα…  
Σας το παρουσιάζουμε σε μία φωτογραφία του σχετικού tweter χωρίς σχόλια. Αφωνοι από ...θαυμασμό και εκτίμηση !!!

Θα είχε ενδιαφέρον η τοποθέτηση των πολιτικών φορέων, των οποίων η κ. Ραχήλ υπήρξε μέλος, φίλος, ή βουλευτής πρώτης γραμμής τυχούσα ευρείας προβολής.… Συμμερίζονται και αυτοί τον δικό μας θαυμασμό;;; Ρωτάμε, έτσι από απλή περιέργεια…



Σχόλια