Διαφορετικές ειδήσεις για το ίδιο θέμα…

Μία θλιβερή και μία ελπιδοφόρα είδηση σχετικά με τον ανηλεή βομβαρδισμό των αμάχων της Γάζας…

Ο Νετανιάχου πάντως διαβεβαίωσε τον Μπάϊντεν, πως κάνει ό,τι μπορεί για να μην βομβαρδίζονται άμαχοι… Πράγματι: μόνον 30 παιδιά έχουν σκοτωθεί μέχρι τώρα… Αστείο ποσό!!!

Δύο σύντομα κείμενα του φίλτατου Στέφανου Πάντου έχουν να κάνουν με το συντελούμενο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας… Μπορεί και να υπάρχει ελπίδα !!! Αν !!!

 


Κάθε έγκλημα εναντίον ενός λαού είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Εγκλημα κατά της ανθρωπότητας ήταν το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τον Γερμανικό εγκληματικό  χιτλεροφασισμό.

Εγκλημα είναι και η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού που γίνεται με σχέδιο εξόντωσης από το κράτος του Ισραήλ.

Ο λαός του Ισραήλ θα έπρεπε να διδαχθεί από τα δικά του βάσανα, το δικό του ολοκαύτωμα και από το έγκλημα που διαπράχθηκε εις βάρος του από τον Γερμανικό φασισμό ώστε να βάλει ένα τέλος και στην γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

Ο λαός του Ισραήλ να θυμηθεί ότι πολλά χαμόγελα δικών του παιδιών έσβησαν για πάντα από τους φασίστες....

Αυτό το χαμόγελο έσβησε σήμερα για πάντα.

Ήταν παιδί.

Ήταν έξι χρονών.

Και άοπλη. Ήταν η Rahaf Al Masry.

Ήταν Παλαιστίνια


 


Λιμενεργάτες στο Λιβόρνο αρνήθηκαν να φορτώσουν πλοίο με όπλα για το Ισραήλ.

Λιμενεργάτες στο Λιβόρνο της Ιταλίας και το συνδικάτο τους, που ανήκει στην  ιταλική Ένωση Συνδικάτων Βάσης (USB) αρνήθηκαν την Παρασκευή να φορτώσουν πλοίο που προοριζόταν να μεταφέρει όπλα στο Ισραήλ, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση πάρθηκε όταν οι λιμενεργάτες έμαθαν ότι το πλοίο Asiatic Island το οποίο θα φόρτωναν με προορισμό το λιμάνι του Άσχοντ στο Ισραήλ ήταν γεμάτο όπλα και εκρηκτικά που θα χρησιμοποιούνταν για να σκοτώσουν Παλαιστίνιους, ενώ το συνδικάτο ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέψει σε καμιά ναυτιλιακή την αποστολή εξοπλισμού προς το Ισραήλ.



Δυστυχώς δεν έχουμε καταλάβει την δύναμη μας!

Σκεφτείτε πως θα είναι ο κόσμος, όταν οι εργάτες και οι εργαζόμενοι σε όλες τις χώρες θα αρνηθούν να φορτώσουν όπλα και εκρηκτικά παντού…

  

Σχόλια