ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ: ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!! Ο Αλέξης θα ήταν 29 χρονών!!! Πανελλαδικές 22: Ανακοινώθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα. COVID-19 : 16115 νέα κρούσματα την Τετάρτη 29-6-2022. 95 διασωληνώσεις. 9 Θάνατοι. Στην Κέρκυρα αριθμός κρουσμάτων: 344. Τα κρούσματα θα φτάσουν τις 25000 μέχρι τις 15 Ιουλίου, προβλέπει ο καθηγητής Σαρηγιάννης ...Ευτυχώς, όμως, δεν κρίθηκε ακόμη απαραίτητη η επιβολή χρήσης μάσκας... Ελληνο-ρωσικά: Σε απέλαση 8 διπλωματικών υπαλλήλων της Ελληνικής Πρεσβείας προχώρησε η Μόσχα ως απάντηση σε παρόμοια ενέργεια της Ελληνικής κυβέρνησης. Ισπανο-Μαροκινά σύνορα: 23 νεκροί μέχρι τώρα στην προσπάθεια μεταναστών να περάσουν στον Ισπανικό θύλακα της Μελίγια!!! Ελληνο-Τουρκικά: Η εθνική υπηρεσία πληροφοριών της Τουρκίας συνέλαβε Έλληνα πολίτη ως ύποπτο για κατασκοπεία υπέρ της Ελλάδας. ΗΠΑ : Καταργήθηκε το δικαίωμα στην άμβλωση από το Ανώτατο δικαστήριο !!! Φουλ για μεσαίωνα η μεγάλη υπερατλαντική δημοκρατία!!! Κολομβία: Ιστορικές στιγμές! O αριστερός Gustavo Pedro πρώην αντάρτης, εκλέχτηκε πρόεδρος!!! H Λ Α Ρ Κ Ο ξεπουλιέται !!! Αντί πινακίου εντροπής!!! Οι εργαζόμενοι αγωνίζονται με σθένος!

.

Δεν θα γίνουμε Κούβα ποτέ, Κουβανέ, Κουβανέ !!!

😎Ο απεσταλμένος μας στην Κούβα πράκτωρ ΠΑΠ εμπλουτίζει τις πληροφορίες μας για την πανδημία με νεότερα στοιχεία… Παραθέτουμε την σχετική ανταπόκριση, τονίζοντας, ότι εμείς εδώ απολαμβάνουμε την ελευθερία μας, που απ’ ό,τι φαίνεται δεν είμαστε και πολύ διατεθειμένοι να την …θυσιάσουμε…

Γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε το κείμενο με αισθήματα απαξίωσης, απέχθειας αλλά και συμπόνιας για τους δυστυχείς Κουβανούς, που βιώνουν τις συνέπειες του κομμουνιστικού ζυγού… Διαβάστε να φρίξετε…

 

Η Κούβα καταγράφει 88 νέα κρούσματα covid-19 και δύο θανάτους

 

Οι υγειονομικές αρχές της Κούβας ανακοίνωσαν την Κυριακή ότι κατά το προηγούμενο 24ωρο εντοπίστηκαν 88 νέα κρούσματα του ιού covid-19 και δύο θάνατοι, γεγονός που σημαίνει ότι διατηρήθηκε η πτωτική τάση των τελευταίων εβδομάδων.

 


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μέχρι στιγμής, από τότε που αναφέρθηκε το πρώτο κρούσμα τον Μάρτιο του 2020, η χώρα συνολικά έχει καταγράψει 963.090 κρούσματα SARS-CoV-2 και 8.309 θανάτους. 

 

Εμείς από το Φεβρουάριο του 2020 έχουμε καταγράψει μέχρι χθες 971.148 κρούσματα και 18.716 θανάτους σε πληθυσμό 10,72 εκατ, ενώ η Κούβα έχει 11,33 εκατ. Δηλαδή σε μικρότερο κατά ένα μήνα διάστημα, με σχεδόν ένα εκατ. λιγότερο πληθυσμό, με δυο λοκντάουν και ένα λοκντάουν στο λοκντάουν, και με περιοριστικα μέτρα, έχουμε σχεδόν τα ίδια κρούσματα κάτι παραπάνω από διπλάσιο αριθμό θανάτων !!!

 

Σε ολόκληρη τη χώρα, περίπου 3.300 άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, ή βρίσκονται σε κέντρα απομόνωσης και παραμένουν σε σπίτια, οι περισσότεροι από αυτούς σε καραντίνα. Ο αριθμός των εισαγωγών ανέρχεται σε 549 άτομα, εκ των οποίων 11 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και 11 σε σοβαρή κατάσταση.

 

Εδώ τι να σχολιάσουμε με τις μόνον χθες 380 εισαγωγές και τα 163 εξιτήρια αναλογία 3 : 1 και φυσικά τους 714 διασωληνωμένους.

 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας, περίπου 9,2 εκατομμύρια άνθρωποι - σε έναν πληθυσμό 11,2 εκατομμυρίων - έχουν ήδη ολοκληρώσει τις δόσεις των κουβανικών εμβολίων Αμπντάλα (Abdala), Σομπεράνα (Soberana 02) και Σομπεράνα πλας (Soberana Plus).

 

Ας σημειωθεί ότι :

 

Η Κούβα δεν είναι μέλος του μηχανισμού Covax που συστάθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να δώσει στις χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος πρόσβαση σε εμβόλια, ούτε τα αγόρασε στη διεθνή αγορά.

 

Τα εμβόλια είναι δικά τους, ξέρουν τι φτιάξανε και βλέπουν τι μπορούν να κάνουν.

 

Κι όμως εμείς θα επιμένουμε :

Εμείς, δεν θα γίνουμε ποτέ χώρα τριτοκοσμική σαν την Κούβα,  Κουβανέ, Κουβανέ!

 

Σχόλια

.
.

X A I Ρ Ε Π Α Υ Λ Ο ! ! !

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ ΟΤΑΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕΠερνώντας το mouse πάνω από τα ονόματα των παρακάτω διανοητών αποκαλύπτονται κείμενά τους.

.
.

Οι δέκα πιο πρόσφατες Σ Υ Ν Τ Ο Μ Ε Σ αναρτήσεις. Οι ετικέτες είναι σύνδεσμοι (με κλικ).


ΠΕΝΤΕ δημοφιλέστερες αναρτήσεις της τελευταίας χρονιάς παρουσιάζονται παρακάτω.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πάλι έκανε το θαύμα της η Ντάντα

Η πατριαρχία: μύθοι και πραγματικότητα

Είπατε τω βασιλεί…

Η ιστορία με χάρτες…

Οι ηθικοί αυτουργοί των τροχαίων εγκλημάτων