Πρόβλεψη για την εξέλιξη του πολέμου..

Ενας Αμερικανός βετεράνος ο Ντάνιελ Ντέιβις καταθέτει την γνώμη του μετά την ενημέρωση από τον Πρώτο Υπαρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Ρούντσκι.

Αντιγράφουμε από τον ιστότοπο ISKRA την σχετική εκτίμηση έχοντας την γνώση, πως η ενημέρωση από …την άλλη πλευρά είναι λίγο δύσκολη… Μην λησμονάτε, αν σας ενδιαφέρει, τον ιστότοπο Σεισάχθεια.

Παραθέτουμε:

«Στο Ντονμπάς, αυξάνεται η πιθανότητα όχι μόνο κατοχής του εδάφους από ρωσικά στρατεύματα, αλλά και περικύκλωσης ή καταστροφής μεγάλης συγκέντρωσης ουκρανικών στρατευμάτων» τόνισε και πρόσθεσε:

 

“Στην περιοχή αυτή βρίσκεται ο μεγαλύτερος σχηματισμός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Κινδυνεύουν με περικύκλωση.

 

Αφού ηττηθούν οι Ουκρανικές δυνάμεις στο Ντονμπάς, τα ρωσικά στρατεύματα θα είναι σε θέση να αυξήσουν την πίεση προς τα βορειοδυτικά της χώρας και να χτυπήσουν τις θέσεις του ουκρανικού στρατού νότια του Χάρκοβο και πίσω.

 

Εκτιμώ ότι εάν η Ρωσία ολοκληρώσει την ήττα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στον θύλακα του Ντονμπάς, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρο το βόρειο τόξο άμυνας των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.

 

Στην συνέχεια ο ρωσικός Στρατός θα κατευθυνθεί δυτικά της Ουκρανίας και θα εκκαθαρίσει το Σούμι. Ως αποτέλεσμα το Κίεβο θα απομονωθεί και η Ουκρανία δεν θα διαθέτει άλλες δυνάμεις για να βοηθήσει την πρωτεύουσα» κατέληξε.

Σχόλια