Η τέχνη του ψέματος

Το σημείωμα, του καθηγητή ιστορίας Γιώργου Μαργαρίτη, που παραθέτουμε μας το κοινοποίησε ο φίλτατος Στέφανος Πάντος και το αναπαράγουμε ασμένως, γιατί έτσι προσθέτουμε ένα μικρό ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της αντικειμενικής, αμερόληπτης και προπάντων ακριβούς πληροφόρησης, που δεχόμαστε εμείς οι πολίτες της …ελεύθερης Δύσης για τα συμβαίνοντα… Σήμερα στην Παλαιστίνη, χτες στην Ρωσία, πριν λίγα χρόνια τον πόλεμο του κόλπου με τον ατυχήσαντα κορμοράνο, που τον γέμισαν μαύρο πετρέλαιο ώστε να μας πείσει για την …κτηνωδία του Σαντάμ Χουσεΐν.

Τάχει αυτά τα …‘πλεονεκτήματα’ η αστική δημοκρατία…

 

Η τέχνη του ψέματος


Το νοσοκομείο στην Γάζα το χτύπησαν οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι - λένε από το στρατό του Ισραήλ και επιβεβαιώνει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ως απόδειξη καταθέτουν ένα βίντεο.

Δημοσιογράφος των New York Times (όχι δεν είναι εφημερίδα της  Χαμάς) επισημαίνει ότι η χρονοσήμανση του βίντεο είναι 19.59 ενώ ο βομβαρδισμός έγινε στις 19.20.

Αυτό στην Ήπειρο το λέμε "πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη"

Το βίντεο αποσύρθηκε αμέσως από την κυκλοφορία.

Η ισραηλινή πλευρά και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ επιμένουν όμως ότι το κτύπημα προέρχεται από την Χαμάς με επιχείρημα το ανύπαρκτο πλέον βίντεο.

Θυμάστε που οι Ρώσοι βομβάρδιζαν το δικό τους εργοστάσιο και τις δικές τους πόλεις -ως παράφρονες;

Για την ορθόδοξη εκκλησία - καταφύγιο που χτυπήθηκε στην Γάζα δεν υπάρχει ακόμα αποδεικτικό υλικό ότι την βομβάρδισαν Παλαιστίνιοι χριστιανοί -λόγω δογματικών διαφορών. Σύντομα θα εμφανιστεί κάποιο βίντεο.

 

 

  

Σχόλια