“Αντισημιτισμού" το ανάγνωσμα...


Ο φίλτατος Νίκος Μητσιάλης αναφέρεται στην σκόπιμη επίκληση ‘αντισημιτισμού’, που γίνεται όποτε κάποιος καταγγέλλει τα εγκλήματα της Ισραηλινής κυβέρνησης σε βάρος των παλαιστινίων… Στην ουσία πρόκειται για καταγγελίες των σιωνιστικών θηριωδιών, που γίνονται μάλιστα κατά τρόπο επιεικέστερο από αυτόν που αντιστοιχεί στην βαρύτητα του εγκλήματος.

 

«Ο παλαιστινιακός λαός έχει υποστεί 56 χρόνια ασφυκτικής κατοχής. Είδε τη γη του να καταβροχθίζεται σταθερά από εποικισμούς, να μαστίζεται από τη βία, την οικονομία του να καταπνίγεται, τους ανθρώπους του να εκτοπίζονται και τα σπίτια τους να κατεδαφίζονται. Οι ελπίδες τους για μια πολιτική λύση στη δύσκολη θέση τους έχουν εξανεμιστεί…»

Ελάχιστα τα όσα είπε ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, αποφεύγοντας ν’ αναφερθεί στις κατά συρροή δολοφονίες αμάχων. Παρ’ όλα αυτά ο ΥπΕξ του Ισραήλ Γκιλάντ Ερντάν, απαίτησε να παραιτηθεί ο Γκουτέρες, αφού τα όσα ειπώθηκαν δε συμφωνούν με τις απόψεις του Ισραήλ. Όποιος δε συμφωνεί με τους σιωνιστές έποικους της Γάζας και της Δυτικής Όχθης,  πυροβολείται, και έξω από αυτές πρέπει να παραιτείται!

Ο Γκιλάντ Ερντάν χαρακτηρίζοντας «σοκαριστική» την ομιλία του γενικού γραμματέα είπε: «Η δήλωσή του ότι οι επιθέσεις της Χαμάς δεν συνέβησαν εν κενώ εκφράζει κατανόηση για την τρομοκρατία και τον φόνο».

Οργισμένος αποκάλυψε το πολύ ενδιαφέρον: «Ο επικεφαλής ενός οργανισμού που γεννήθηκε μετά το Ολοκαύτωμα έχει τέτοιες φρικτές απόψεις». Αυτό δείχνει από πού πιθανόν να αντλούν το δικαίωμα να διαπράττουν γενοκτονία και να ζητάνε παράλληλα και παραίτηση του Γραμματέα του ΟΗΕ.

Το ναζιστικό έγκλημα κατά Εβραίων, Ρομά, Ομοφυλοφίλων, Αριστερών-Κομμουνιστών και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες είναι αποτρόπαιο να διαπράττεται σήμερα με παρόμοιες μεθόδους εξόντωσης στην κλειστή φυλακή της Γάζας. 

Και με την ίδια λογική, δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζονται αντισημίτες εκείνοι που δεν αποδέχονται αυτές τις πρακτικές και που δεν τους χωρίζει τίποτε από τους εβραίους που μπήκαν στο χώρο του Καπιτωλίου των ΗΠΑ ζητώντας «Εκεχειρία τώρα» και φωνάζοντας «Αφήστε τη Γάζα να Ζήσει».

Προβοκατόρικα εξαπολύουν τέτοιες κατηγορίες όλοι αυτοί που δε διδάχτηκαν απολύτως τίποτα από τις θηριωδίες ενός ναζισμού, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε ιστορικά, δεν έχει συγκεκριμένο χρώμα σάρκας και δεν περιορίζεται σε μια ιδιαίτερη φυλή και εθνότητα.

Αν θέλει κάποιος ειρήνη, σταματάει να παράγει τρομοκράτες ήταν το μήνυμα του Γ.Γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες! Μια ξεκάθαρη, αιματοβαμμένη αλήθεια που εξόργισε. Μια συνεχής παραγωγή, σήμερα με την επωνυμία Χαμάς, όπως στο μακρινό παρελθόν με την ονομασία Φενταγίν και αργότερα ως Μαύρος Σεπτέμβρης!

Αυτά τα «ξεχνάνε» οι ηγεσίες του «πολιτισμένου» δυτικού κόσμου που καταφθάνουν συνεχώς στο Τελ Αβίβ, αρωγοί της σιωνιστικής προσπάθειας για την εκρίζωση των Παλαιστινίων, μέσω ανελέητων βομβαρδισμών στα τελευταία υπολείμματα μιας λεηλατημένης πατρίδας.

Ο Εμανουέλ Μακρόν φέρεται να δήλωσε προχθές ότι τίποτα δεν δικαιολογεί το μαρτύριο των αμάχων! Παράλληλα, όπως και οι άλλοι «ηγέτες», σφίγγουν το χέρι του Νεντανιάχου συγχαίροντας τον για τους μέχρι τώρα πάνω από 7.000 χιλιάδες νεκρούς, με τους μισούς από αυτούς να είναι παιδιά και βρέφη.

Αντισημίτης και ο πρόεδρος της Ιρλανδίας γιατί τόλμησε να πει πως: «Το να ανακοινώνεις εκ των προτέρων ότι θα παραβιάσεις το διεθνές δίκαιο και να το κάνεις αυτό πάνω σε έναν αθώο πληθυσμό αποτελεί παραβίαση όλου του κώδικα που υπάρχει από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο για την προστασία των αμάχων». Με την  πρέσβειρα του Ισραήλ χολωμένη να δηλώνει: «Υπάρχει μια δυνατή αίσθηση ότι στην Ιρλανδία επικρατεί προκατάληψη κατά του Ισραήλ». 

Φτηνά τη γλίτωσε και ο πρόεδρος αυτής της χώρας, Μάικλ Ντάνιελ Χίγκινς, γιατί με τη φόρα που έχουν πάρει οι ακροδεξιοί του Νετανιάχου, θα μπορούσαν να είχαν απαιτήσει και τη δική του… παραίτηση! 


Σχόλια