ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Κτηνωδία χωρίς όριο …

Σκεφτήκαμε να σα προτείνουμε το κείμενο αλλά είναι τόσο φρικιαστική η είδηση, που μας ερέθισε να την παραθέσουμε ΑΜΕΣΑ. Γι’ αυτό την αντιγράφουμε από τον ιστότοπο flash και την αναρτούμε… Προηγούμενα τέτοια επεισόδια πρέπει να υπήρξαν στην Ναζιστική Γερμανία…

Βίντεο - σοκ με παιδιά στο Ισραήλ να τραγουδούν: «Θα τους εξοντώσουμε όλους»

Σφοδρές αντιδράσεις προκλήθηκαν από ένα βίντεο της ισραηλινής κρατικής τηλεόρασης που δείχνει παιδιά να τραγουδούν για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς.


Στα πλάνα του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού Kan που μεταδόθηκε με φόντο εικόνες από την καταστροφή της Γάζας, τα μικρά παιδιά τραγουδούν: «Σε έναν χρόνο δεν θα υπάρχει τίποτα εκεί και θα επιστρέψουμε με ασφάλεια στα σπίτια μας. Μέσα σε ένα χρόνο θα τους εξοντώσουμε όλους και μετά θα γυρίσουμε πίσω να οργώσουμε τα χωράφια μας».

 

«Αεροπλάνα βομβαρδίζουν, καταστροφή, καταστροφή» τραγουδούν, τη στιγμή που οι βομβαρδισμοί έχουν σκοτώσει περισσότερους από 13.000 ανθρώπους στη Γάζα μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου όπου έχασαν τη ζωή τους 1.200 Ισραηλινοί, αναφέρει το Al Jazeera.

Ο δημιουργός του βίντεο, Ofer Rosenbaum, υπερασπίστηκε την πρωτοβουλία λέγοντας ότι «η λέξη ανθρωπιστικό είχε νόημα μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. «Καθήκον μας είναι να τους πολεμήσουμε σαν να μην είναι άνθρωποι», πρόσθεσε.

Χρήστες καταδίκασαν το βίντεο ως απαράδεκτο, με αποτέλεσμα να «κατέβει» λίγο αργότερα.

Σε απάντηση, μάλιστα, πολλοί μοιράστηκαν ένα βίντεο με παιδιά από τη Γάζα που τραγουδούν «Θεέ μου, η χώρα μου καίγεται, η ελευθερία της εκλάπη. Είναι μικρή, μικρή σαν εμένα. Δώστε μας ειρήνη, δώστε μας παιδική ηλικία».

Μετά από αυτό καλό είναι να συνειδητοποιήσουμε, πώς η απανθρωπιά του Ιμπεριαλισμού και του Σιωνισμού δεν έχει όριο... Εκφράσεις μας του τύπου: 'Α π ί σ τ ε υ τ ο', 'α δ ύ ν α τ ο' δεν χωράνε εδώ... 

ΥΓ. το ρεπορτάζ θα το βρείτε στην διεύθυνση: https://www.flash.gr/vinteo-sok-me-paidia-sto-israil-na-tragoydoyn-tha-toys-exontosoyme-oloys-904835



  

Σχόλια