Η σύγκρουση των πολιτισμών...

Η σφαγή στην Γάζα καλά κρατεί… Ο Αντονι Μπλίνκεν απάντησε στην έκκληση ‘φίλων’ Αραβικών χωρών, πως είναι ενωρίς για εκεχειρία… Ξέρει ο Υπ ΕΞ των ΗΠΑ… Όπως ξέρουν και οι ανά την Γηραιά Ηπειρο κολαούζοι του… Είναι μία καλή ευκαιρία να δείξουμε στους …βάρβαρους και απολίτιστους Παλαιστίνιους την …ανωτερότητα του Δυτικού πολιτισμού… Στον οποίο μετέχουμε και εμείς και μάλιστα στην πρώτη γραμμή… Ο φίλτατος Νίκος Μητσιάλης καταθέτει την …ικανοποίησή του και την περηφάνεια του για …τον πολιτισμό μας… 

Το ψέμα και η ηλιθιότητα τη πολιτιστικής ανωτερότητας απέναντι σε Άραβες και Μουσουλμάνους εν γένει, αποτελεί και την ‘ιδεολογική’ βάση του σύγχρονου ναζισμού στην… πολιτισμένη Δύση.

 

Επ’ ευκαιρία της γενοκτονίας που συντελείται από τον σύγχρονο Ηρώδη στη Γάζα μ’ ένα παιδί να δολοφονείται κάθε 10 λεπτά, σύμφωνα με την ανθρωπιστική οργάνωση Save the Children αλλά και την Unicef, εμφανίστηκαν σε ΜΜΕ και διαδίκτυο βαθυστόχαστες αναλύσεις που παραπέμπουν στην ρατσιστική και ιμπεριαλιστική θεωρία της σύγκρουσης των πολιτισμών του Χάντινγκτον. 

Η ανθρωποσφαγή που επιβάλλουν οι σιωνιστές στη Γάζα είναι λέει, μια σύγκρουση πολιτισμένων εναντίον μιας κατώτερης φυλής που δεν της αναγνωρίζονται δικαιώματα ζωής στα εδάφη της Παλαιστίνης. 

Ο βραβευμένος ισραηλινός δημοσιογράφος της “Haaretz” Γκίντεον Λεβί, μιλώντας στο ολοήμερο συνέδριο με θέμα «Το Ισραηλινό Λόμπι» στην Εθνική Λέσχη Τύπου στην Ουάσιγκτον, στις 10 Απριλίου 2015, μεταξύ πολλών άλλων είπε: «Ως δημοσιογράφος συνειδητοποίησα ότι το μεγαλύτερο, δράμα στο Ισραήλ λαμβάνει χώρα μακριά από τα σπίτια μας, στη σκοτεινή αυλή μας και εμείς, οι περισσότεροι από εμάς δεν θέλουμε να ξέρουμε, δεν ξέρουμε {...} Είναι η συστηματική απανθρωποίηση των Παλαιστινίων, που δίνει τη δυνατότητα σε εμάς τους ισραηλινούς να ζούμε με ήσυχη συνείδηση για τα πάντα {...}

Σχεδόν κανείς δεν αντιμετωπίζει τους Παλαιστίνιους σαν ισότιμες ανθρώπινες υπάρξεις {...} Θα είδατε το Ισραήλ τις μέρες που η Γάζα βομβαρδίζονταν, όταν οι ισραηλινοί συνωστίζονταν στις παραλίες, τα ελικόπτερα περνούσαν από πάνω για να βομβαρδίσουν τη Γάζα, η ισραηλινή τηλεόραση έδειξε ελάχιστες εικόνες από εκεί. Οι εφημερίδες δεν έγραψαν σχεδόν τίποτα...»    

Η Λωρίδα της Γάζας μέσα στα τελευταία 15 χρόνια έχει δεχθεί έξι πειρατικές πολεμικές επιθέσεις από το Ισραήλ. Ο Γκιντεόν Λεβί στη παραπάνω συνέντευξη του στην Ουάσιγκτον αναφέρεται προφανώς στην αεροπορική επιδρομή των ισραηλινών στη Γάζα το 2014. Η τωρινή εισβολή γενοκτονίας έχει στόχο τη «τελική λύση».

Ξεχωρίζει σε δολοφονική σκληρότητα από τις προηγούμενες προκειμένου να αποκαταστήσει το τσαλακωμένο σιωνιστικό γόητρο για το ανίκητο και το τέλειο σύστημα ασφάλειας των συνόρων μιας φοβερά οργανωμένης χώρας. Σύστημα ασφάλειας που διαρρήχθηκε από μια σκουριασμένη μπουλντόζα οδηγημένη από υπάνθρωπους, σύμφωνα πάντα με την ισραηλινή ρατσιστική κατηγοριοποίηση των παλαιστινίων.

Πρέπει να στοιβάξουν πάνω και κάτω από τα συντρίμμια της Γάζας αμέτρητα πτώματα αμάχων ως παράπλευρες απώλειες σε μια «αποκάλυψη τώρα», κυνηγώντας ανάμεσα στα δύο και πάνω εκατομμύρια των κολασμένων τα φαντάσματα της Χαμάς. Τελικώς στόχος για ακόμα μια φορά μια δεύτερη Νάκμπα για να αδειάσει και το «τοπίο της βόρειας Γάζας» όπως δήλωσε ο Μαχμούντ Μπασάλ, εκπρόσωπος της υπηρεσίας Πολιτικής Άμυνας στη Γάζα.

Κυνηγώντας την Χαμάς καθαρίζουν οι σιωνιστές από τους περιττούς παλαιστίνιους, ιδιαίτερα το βορινό κομμάτι που είναι και το πλέον ενδιαφέρον για τα συμφέροντα τους. Εκεί βρίσκεται το κοίτασμα φυσικού αερίου που εκτιμάται ότι περιέχει πάνω από 30 δισ. κυβικά μέτρα! Πριν από την εισβολή της «Μεραρχίας των Πάντσερ» του Νετανιάχου, ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Ενέργειας Ζαφέρ Μιλέν είχε δηλώσει ότι το κοίτασμα φυσικού αερίου της Γάζας είναι πυλώνας για τη βελτίωση των δημοσιονομικών σχεδίων της Ραμάλα.

Αυτό το κοίτασμα τελείωσε για τους παλαιστίνιους… Θα περάσει στο χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ! Στη Γάζα για τους μελλοθάνατους τελείωσε το νερό, το ηλεκτρικό, το ψωμί, τα φάρμακα… Μόνον ο θάνατος περισσεύει...

Αυτός είναι ο πόλεμος των πολιτισμών και αλίμονο στο «δυτικό πολιτισμό» αν οι τρομοκράτες της Χαμάς νικήσουν το πολιτισμό του Ισραήλ που δολοφονεί επί 75 ολόκληρα χρόνια αμάχους, με ιδιαίτερη προτίμηση σε γυναίκες, παιδιά και βρέφη...

 

 

  

Σχόλια