Τί χρείαν έχομεν μαρτύρων;;;

Αυτός είπεν… Ο Γιώργος Βαρεμένος… Εμείς απλά μπορούμε να ανακράξομεν: Τί χρείαν έχομεν μαρτύρων;;;

Διότι πολύ έχουμε γελάσει μέχρι τώρα από τα διαδραματιζόμενα εις το ΣΥΡΙΖΑ αλλά όπως και να το κάνεις οι διεργασίες των τελευταίων ημερών, από του διαγγέλματος Τσίπρα μέχρι την ολοκλήρωση του Συνεδρίου είναι πέρασμα σε άλλη ποιότητα χιούμορ και φαιδρότητας…

Το δυσάρεστο είναι πως όλα αυτά εξακολουθούν να συμβαίνουν στο όνομα της αριστεράς.

Το ευχάριστο είναι πως όλα αυτά βοηθάνε στην ταχεία αποκάλυψη της ‘αριστεράς’…

Και σας διαβεβαιώνουμε, ότι τίποτε δεν τέλειωσε ακόμη… Διακινδυνεύουμε και την ίδια μας την φήμη στις …εκατοντάδες χιλιάδες των φίλων της ΦΑΙΑΚΙΑΣ, υποστηρίζοντας, ότι …τα καλύτερα είναι μπρος…

Η αλήθεια είναι πως δεν του …τόχαμε του Γιώργου Βαρεμένου… Το κείμενο, που αντιγράφουμε από τον ιστότοπο TVXS και σας το παραθέτουμε μας διαψεύδει και αποδεικνύει, ότι κάθε άνθρωπος έχει μεγάλο δυναμικό πνευματικής ενέργειας αρκεί να καταφέρει να την απελευθερώσει… Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο…

Διαβάστε λοιπόν, πως σχολιάζει ο Γιώργος τα τεκταινόμενα:


Γιώργος Βαρεμένος / Τικ-Τοκ των ημερών: Συνέδριο στο Αθηνών Αρένα

Δεν επρόκειτο για συνέδριο νηπιαγωγείου όπως το χαρακτήρισε κάποιος. Στο νηπιαγωγείο υπάρχει αθωότητα ενώ εδώ ο καρεκλοπόλεμος ήταν  σε βαθμό εξολόθρευσης.

*******

«Προεδρικός». Το πιο διαχρονικό επάγγελμα. Όχι μόνο δεν επηρεάζεται από τις εναλλαγές προέδρων αλλά η εναλλαγή συχνά οδηγεί και στην άνοδο των μετοχών του.

*******

Υπάρχουν άνθρωποι που πουλάνε την μάνα τους. Πώς γίνεται και οι πρόεδροι συγκεντρώνουν γύρω τους τόσο πολλά ορφανά από μητέρα; Είναι ένα μυστήριο άλυτο από την εποχή του Ιουλίου Καίσαρα.

*******

Ο Κασσελάκης κάλεσε ανοιχτά τους φαν να λιντσάρουν λεκτικά τους εσωκομματικούς του αντιπάλους. Και μετά προσκάλεσε τους προπηλακισθέντες για ένα ποτό στου Ψυρρή, ώστε να πάνε τα φαρμάκια κάτω.

*******

Για ποτό πήγε  στο μπαρ με την επωνυμία «Κούκος». Προφανής ο συμβολισμός ότι η αριστερά μπορεί να μετατραπεί στην «φωλιά του κούκου» .

*******

Στο μέλλον ποιος ξέρει μπορεί να καλέσει για ποτό στο μπαρ «Τρεις και ο κούκος».

*******

Το επόμενο συνέδριο θα γίνει στο «Αθηνών Αρένα » ούτως ώστε και οι φαν να ξεσαλώσουν και ο πρόεδρος να δώσει τα ρέστα του ως κανφερασιέ.

*******

Κατηγορούν τον πρόεδρο ότι του ανήκει εταιρεία στην αλλοδαπή. Από πότε ο Σύριζα έγινε αλλοδαπή εταιρία;

*******

Το  κρεσέντο όμως του Κασσελάκη ήταν η δήλωση: «Μου ραγίσατε την καρδιά». Εδώ είναι που ο Μάρκος Σεφερλής έβαλε τα κλάματα.

*******

Να ζει κανείς ή να μην ζει (πεθαίνοντας στα γέλια); Ποτέ ξανά η τραγωδία δεν ήρθε τόσο κοντά στην κωμωδία.

*******

Αριστερός χουλιγκανισμός, το ανώτατο στάδιο του αμοραλισμού.

*******

Με ανοιχτό από θαυμασμό το στόμα η  Έλενα Ακρίτα δήλωσε ότι ο Κασσελάκης είναι σκληρό καρύδι.  Όπως κάποτε ο Τσίπρας ήταν καρυοθραύστης;

*******

Υπήρχαν άνθρωποι που περίμεναν το συνέδριο του Σύριζα. Για να γελάσουν άραγε ή να κλάψουν;

 

Σχόλια