Μέχρι πού;

Οι κατά σειρά δολοφονίες των ηγετών της Χεσμπολάχ με κορυφαία εκείνη του Χασάν Νασράλα έρχεται μόλις λίγο μετά το χτεσινό μας σημείωμα, όπου σχολιάζαμε για πολλοστή φορά την ακόρεστη επιθετικότητα του Ισραήλ.

Λίγες ώρες πριν, οι ΗΠΑ έδωσαν το πράσινο φως ξεκαθαρίζοντας, πως θεωρούν νόμιμες τις επιθέσεις του Ισραήλ στον Λίβανο… Ο Τζό Μπάιντεν δήλωσε, πως η ...εξόντωση του Νασράλα είναι 'ένα μέτρο δικαιοσύνης για τα πολλά θύματά του'... Ο,τι έχει κάνει μέχρι τώρα στην περιοχή το Ισραήλ είναι νόμιμο σύμφωνα με την μητρόπολη του Ιμπεριαλισμού… Πλησιάζουν εξάλλου κι οι προεδρικές εκλογές και οι διεκδικητές πρέπει να είναι ...'Εβραϊκότεροι' των Εβραίων... Από κοντά και οι Ευρωπαίοι ακόλουθοι…

Η σιωνιστική βαρβαρότητα, που στιγμές - στιγμές μοιάζει απίστευτη έχει αίτια και σκοπό… Το κράτος χωροφύλακας δεν αστειεύεται… Οι αξιοζήλευτες επιδόσεις του στην υψηλή τεχνολογία μαζί με τον τελευταίας τεχνολογίας οπλισμό καθιστούν την απειλή του τρομερή… Τα αποτελέσματα σε ανθρώπινα θύματα και υποδομές επιβεβαιώνουν του λόγου το ασφαλές…

Οσες απόπειρες ειρήνευσης και αν έχουν μεσολαβήσει κατέληξαν στην απόλυτη άρνηση των εξεχόντων του Τελ Αβίβ, που δείχνουν από την αρχή, ότι στοχεύουν στην …τελική λύση.

Σε κάποιες περιπτώσεις, ανώτεροι παράγοντες του στρατού ή του κράτους δεν δίστασαν να προτείνουν …μικρές πυρηνικές βόμβες (διαθέτουν και μεγαλύτερες…) για …συντομότερα και καλύτερα αποτελέσματα.

Δείχνουν πολύ σίγουροι οι Σιωνιστές, μέσα και έξω από το Ισραήλ… Μοιράζουν πόνο, θλίψη οργή και θάνατο και απολαμβάνουν σαδιστικά την ηδονή της φρίκης, της εξόντωσης, της βιβλικής καταστροφής, που συνοδεύουν την δράση τους.

Η αποθράσυνσή τους  διευρύνει τα όρια των ‘δικαιωμάτων’ τους. Η απόλυτη ταύτιση των εθνικιστικών τους οραμάτων με τα συμφέροντα του Ιμπεριαλισμού στην περιοχή συνιστούν ένα εξαιρετικά επικίνδυνο μίγμα για ευρύτερη ανάφλεξη…   

Κάθε φορά, που πραγματοποιούμε μία επισκόπηση της τελευταίας κρίσης έρχονται στο νου τα λόγια του σημαντικού και αξιοσέβαστου από κάθε άποψη Εβραίου δημοσιογράφου Γκιντεόν Λεβί: δεν υπάρχει ελπίδα με αυτό το κράτος του Ισραήλ! Ξεχάστε το!

  

Σχόλια