Σταράτα λόγια…


Η στάση των Ελληνικών πολιτικών δυνάμεων για την σφαγή στην Παλαιστίνη και το Λίβανο ποικίλει …αναλόγως. 

Η ΝΔ είναι συνεπέστατη στην ριζική στροφή, που έχει πραγματοποιήσει υπό την ηγεσία της η εξωτερική πολιτική της χώρας, αφήνοντας στην άκρη τις παραδοσιακές φιλικές σχέσεις με τους Αραβες… Η πρόσδεσή της στο Φιλοσιωνιστικό λόμπυ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ είναι απόλυτη και σταθερή…

Οι εκ δεξιών της ΝΔ πλειοδοτούν σε διακηρύξεις υπέρ ανεξάρτητης εξωτερικής πολιτικής αλλά στις κρίσιμες ώρες, όταν είναι να ψηφίσουν σε Ευρωκοινοβούλια κ.λ.π. …’μπερδεύονται’. Γνωστά ακροδεξιά τερτίπια…

Οι εξ ευωνύμων κεντροαριστεροί πάσης απόχρωσης (πράσινοι, ροζ) αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι να τοποθετηθούν με σαφήνεια. Οι αντιδράσεις τους είναι του τύπου: Δεν είναι κανείς, εδώ, περάστε αργότερα, λείπει η θεία μου κ.λ.π.

Η θέση του ΚΚΕ σταθερή και ξεκάθαρη… Σε αυτό αναφέρεται και το σύντομο σημείωμα, που μας έστειλε ο φίλτατος Γιώργος Ρούσης και παραθέτουμε.

Σταράτα λόγια φίλοι μου  
Οι πολιτικές δυνάμεις  που συμφωνούν με την συμμετοχή της Ελλάδας στο πολέμου Συνδικάτο ΕΕ και ΝΑΤΟ, την παραμονή των ξένων βάσεων, και κατ' επέκταση με την  εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, είναι όλες τους συνένοχες στον  φόνο του λαού της Παλαιστίνης, συνυπεύθυνες για την άκρως επικίνδυνη επέκταση του πολέμου, και για τους κινδύνους που αυτή σηματοδοτεί για τον λαό μας.
  

Σχόλια