Ερχεται το …νέον ήθος



Ο καθηγητής Γρηγόρης Γεροτζιάφας, αναγνωρισμένος ερευνητής σε Γαλλικό κέντρο υψηλού κύρους, μας είναι γνωστός από τον εποχή της πανδημίας… Η παρουσία του σε Ελληνικά ΜΜΕ διακρίθηκε από την σεμνότητα, την σοβαρότητα, τον τεκμηριωμένο λόγο για τα αίτια και τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας… Την ίδια ώρα, που άλλοι είχαν μετατρέψει την τηλεοπτική τους παρουσία σε …show

Πέρα από την επιστημονική πληροφόρηση, ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας άσκησε συστηματικά πολιτική κριτική με αριστερό προσανατολισμό.

Η ΦΑΙΑΚΙΑ έχει φιλοξενήσει και παρουσιάσει τις θέσεις του επανειλημμένα. Θυμίζουμε στους φίλους μας τις σχετικές αναρτήσεις:

Κορονοϊός;;; Όλα θετικά!!! , Συμφωνούμε κατά λέξη! , Γεροτζιάφας: για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση τελείωσε την πανδημία.

Εχετε έτσι την ευκαιρία να θυμηθείτε μαζί μας το ύφος και το ήθος των τοποθετήσεων του καθηγητή…

Τώρα, όμως, τα ήθη αλλάζουν… Αλλάζουν όπως ΟΛΑ στον ΣΥΡΙΖΑ !!! Για την μεγάλη ανατροπή, για την οριστική ρήξη και την πολιτική σύγκρουση! Ακονίζουν τα σπαθιά τους, ξεσκονίζουν τα φυσεκλίκια τους!  

Ενας από τους πρωταγωνιστές …της επέλασης του νέου ήθους είναι ο σ. Παύλος… Δεν έχει σημασία, που ο ίδιος δεν είναι καινούργιος… 

Δεν χρειάζεται να είσαι εσύ καινούργιος για να φέρεις το καινούργιο… Όταν σε έχει ‘διαποτίσει’ η επαναστατικότητα, σου …βγαίνει. Δεν κρύβεται… Και για να μην σας κρατάμε σε αγωνία και να σιγουρευτείτε για όλα αυτά τα …θετικά, που σας λέμε, ιδού η σύντομη ανάρτηση του σ. Παύλου, ως απάντηση στην δήλωση αποχώρησης του γιατρού Γεροτζιάφα από τον ΣΥΡΙΖΑ.


Γρήγορη Γεροτζιαφα :

Α) μόνο στην επιτροπή τεχνοκρατών ήρθες, όχι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Β) στην «καταστροφική διαχείριση της πανδημιας από τη ΝΔ» συνέβαλλαν καποιοι όπως εσυ που με αριστερό ένδυμα νομιμοποίησαν Τσιόδρες  και Μαγιορκινηδες  και Βασιλακοπουλους όπως και το Μητσοτακη! Γιατί δεν υπάρχει  «καθαρή και ουδέτερη επιστήμη» .Υπάρχει γνώση που ο τρόπος που παράγεται και ο τρόπος που χρησιμοποιείται είτε καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων είτε απλά και ΚΥΡΙΩΣ μεγιστοποιεί τα κέρδη κάποιων!!

Γ) Πολύ μπλα μπλα η δηλωση «αποχώρησης» σου (από κει που δεν έγινες μέλος ποτέ) αλλά από ουσία μηδέν!!

Πρόσεξε μην «πάρεις τα βουνά»




Σκεφτήκαμε να σχολιάσουμε το κείμενο, που είναι -λέξη προς λέξη- …μνημείο ορθολογισμού, ευγένειας, ακριβολογίας…Γεμάτο από ‘αλήθειες’ και μόνον ‘αλήθειες’. Ούτε ίχνος αδικίας ή στρέβλωσης… Ούτε υποψία προκατάληψης και προσβλητικής γραφής… Ιδιαίτερα το τέλος, μας θυμίζει εκείνο το θρυλικό του Τάκη: Αντε γειάααα!

Φοβόμαστε, όμως, μην το αδικήσουμε το κείμενο και κατ’ επέκταση τον συγγραφέα… Καλύτερα να κρίνετε οι ίδιοι…

Εξάλλου εκείνο, που έχει σημασία είναι, πως από αυτό το νέο ήθος θα χορτάσουμε… Ο σ. Παύλος φαίνεται πως θα αναλάβει υψηλά, υψηλότατα αξιώματα στον νέο ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα επικρατεί ο ...σεβασμός της προσφοράς του καθενός… Ποιοτικά και ποσοτικά… Με την αξία του… Με το σπαθί του… Με το πολιτικό του ήθος, που τον διακρίνει και ξεχειλίζει... Ως γνωστόν, ο σ. Παύλος υπήρξε από ετών πρωτοπόρος στο είδος... Ετσι και τώρα, δεν άφησε και κανέναν αντίπαλο του σ. Στέφανου αστόλιστο… Τους περιποιήθηκε όλους!!! Κατά όπως μπορεί, κατά όπως ξέρει!!!

Παύλο γερά με τσαμπουκά!!!


ΥΓ. Δεν πιστεύουμε, ότι ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας έχει ανάγκη συνηγόρων και υπερασπιστών… Απλά εμείς αισθανθήκαμε την ανάγκη να μιλήσουμε για αυτά, που σίγουρα μας περιμένουν. Για να υπάρχουν και άλλοι και να μην βρεθούμε μόνοι μας κατά την 1η, 2η  και 4η φορά αριστερά… Με …Παύλους μπροστά... 
Την προσωπική μας αξιοπρέπεια υπερασπιζόμαστε με αυτή την ανάρτηση...

  

Σχόλια