Το αυγό του φιδιού ντύθηκε Καρνάβαλος


Το κείμενο του φίλτατου Δημήτρη Λεβέντη, θα το αναρτούσαμε ακόμα και αν διαφωνούσαμε με την συλλογιστική του. Όμως, στην προκείμενη περίπτωση μπορούμε να το συνυπογράψουμε λέξη προς λέξη, γιατί με τρόπο λιτό και άμεσο σε λίγες γραμμές καταφέρνει να πει όσα πρέπει να ειπωθούν…

Παραέχουμε μπερδέψει την …φανέλα με το σώβρακο, σε σκηνικό καραγιοζιλίδικης ελαφρότητας για το πολύ σοβαρά, που συμβαίνουν δίπλα μας, ίσως και μέσα μας… 

Ο χλευασμός και ο προπηλακισμός της διαφορετικότητας διεκδικούν δάφνες πολιτικής αντιπαράθεσης… Η σιωπή και η ανοχή θυμίζουν γερμανικό μεσοπόλεμο.  Οι ‘…εγώ πάντως δεν ήμουν’ έχουν φορέσει το προοδευτικό τους ρούχο και περιφέρονται καταγγέλλοντας ό,τι κατά περίπτωση βολεύει…

Ο νεο-φιλελεύθερος ‘δικαιωματισμός’, που κατακλύζει τις δυτικές κοινωνίες είναι απλή σημαία ευκαιρίας, που εύκολα κατεβαίνει - όταν χρειάζεται- για να ανέβουν τα …'τιμημένά' σύμβολα των ιεροεξεταστών…

Τυπικό δείγμα η πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ, που μέχρι πριν λίγα χρόνια κατήγγελλε την …’ομοφοβική’, ‘καταδυναστευτική’ εξουσία της Κούβας. Σήμερα δεν παραλείπει να …ελεεινολογήσει για τον …ηθικό ξεπεσμό της νησιού της επανάστασης, χάρις στο συγκλονιστικά πρωτοποριακό οικογενειακό δίκαιο, που η κυβέρνηση εισηγήθηκε και ο λαός της χώρας ενέκρινε με δύο δημοψηφίσματα, το 2019 και το 2022 (βλέπε ανάρτηση της ΦΑΙΑΚΙΑΣ: H Κούβα και το οικογενειακό της δίκαιο). Αυθόρμητος ο μακρύς πρόλογος στο κείμενο του Δημήτρη, που παραθέτουμε.  

 

Στην "δημοκρατική" "πολιτισμένη" Κέρκυρα της ανοχής, και της υποτιθέμενης σεξουαλικής ελευθερίας, υπάρχει πολύς χώρος για τους ομοφοβικούς φασίστες, που ενθαρρύνουν οι εκκλησιαστικές ολονυχτίες και η ακροδεξιά ρητορική του βαθέος κράτους.

Να αναλογιστούμε ότι το αισχρό καραγκιοζιλίκι συνέβη σ' ένα χωριό που κάποτε το Κουκουέ ήταν πρώτη δύναμη σε ένα πρώην δήμο που είχε λαμπρύνει η παρουσία - του πρόσφατα χαμένου κομμουνιστή, Βασίλη Αρμενιάκου-Τσουντή.

Άς δείξει λίγο θάρρος η νερόβραστη ηγεσία του τοπικού Σύριζα κι ας καταγγείλει επώνυμα τους εμπνευστές αυτής της προβοκάτσιας στρεφόμενη και νομικά εναντίον τους.

Κι αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν αυτοί ας προχωρήσουν κάποιοι άλλοι από το χώρο της Αριστεράς κοινοβουλευτικής η εξωπαρλαμεντάριας.

Αυτοί οι τύποι αρκέστηκαν με ανακοίνωσή τους να απαιτήσουν την δημόσια συγνώμη των διοργανωτών λες και αρκεί αυτή η παπαριά, για να χτυπηθεί το φαινόμενο.

Χρειάζεται παράλληλα και δυναμική αντιμετώπιση και να μην μείνουμε μόνο στα χαρτιά..

Έπρεπε κάποιος από τους συνδιοργανωτές, οργανωτές, τοπικούς παράγοντες που τώρα καμώνονται ότι …δεν ήξευραν, έπρεπε να τους πετάξει έξω από την πομπή με τις κλωτσιές.

Αλλά και να μην ήξεραν τι τους κοίταγαν ?

Δεν βρέθηκε ένας να κουνήσει το δαχτυλάκι του ?

Η προβοκάτσια δεν στοχεύει μόνο το πρόσωπο του συντηρητικού πολιτικού Κασελάκη αλλά όλη την δημοκρατική κοινωνία.

Καμμιά ανοχή στο φασισμό και σ' ότι τον εκτρέφει!

ΥΓ : Απορίας άξιον είναι πάντως ενώ βρέθηκαν κερκυραίοι να χλευάσουν τις σεξουαλικές επιλογές του πρόεδρου του Σύριζα αν πηδάει η αν πηδιέται ουδείς διανοήθηκε να σατυρίσει -επιδερμικά έστω - τα ΙΚΟΣ τους λοιπούς επενδυταράδες, που γα@@@@@ όλη την Κέρκυρα χωρίς σάλιο.

  


Σχόλια