Οι… εισβολείς!

Οι μετανάστες ‘εισβολείς’ στη γη της επαγγελίας αντιμετωπίζονται με τρόπο αντάξιο του αποικιοκρατικού πνεύματος, που τρείς αιώνες ορίζει τον πολιτισμό της γηραιάς ηπείρου. Τρόπος, που έχει οδηγήσει σε αριθμούς θανάτων κάθε είδους και μορφής αντίστοιχους γενοκτονίας… Σε αυτή την ‘πολιτισμένη’ κτηνωδία ο Πάπας διαφοροποιεί τον λόγο του… Ανοιχτά και με σαφήνεια…Γράψαμε γι’ αυτό (Πάπας Φραγκίσκος: Δεν εισβάλλουν οι μετανάστες !!! ). Οι ηγεσίες των καπιταλιστικών μητροπόλεων με εξέχουσα θέση τα Γαλλίας δεν δείχνουν να ευαισθητοποιούνται από ανθρωπιστικά μηνύματα… Οι Αφρικάνοι, όμως αιματοδότες τους, δείχνουν να αλλάζουν πολιτική, που δεν αρέσει τόσο στην εντεύθεν των Αλπεων Γαλατία. Με προοπτικές σοβαρότατων γεωπολιτικών μεταβολών… Γι’ αυτά γράφει ο φίλτατος Νίκος Μητσιάλης.    


Στο Μέγαρο Φάρο ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ, υποδέχτηκαν τις προάλλες τον πάπα Φραγκίσκο. Στην ομιλία ο φιλοξενούμενος έθεσε τη Γαλλία και την Ευρώπη προ των «ευθυνών τους» στο μεταναστευτικό λέγοντας πως οι άνθρωποι αυτοί δεν εισβάλλουν.

Λησμόνησε προφανώς να προσθέσει ότι εκείνοι που τους αναφέρουν ως «εισβολείς» είναι αυτοί που διαχρονικά εισβάλλουν στις πατρίδες των αιτούντων σήμερα άσυλο, αυτών των οποίων τα πτώματα ξεβράζονται σήμερα στις ακτές των πολιτισμένων…

Παρών στις δηλώσεις του Πάπα, μεταξύ πολλών Ευρωπαίων αξιωματούχων, και ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμαντέν ο οποίος υποστηρίζει ότι η χώρα του δε θα δεχτεί τους μετανάστες που φτάνουν στο ιταλικό νησάκι Λαμπεντούζα.

Επιστατεί ο Νταρμαντέν και στο «καθαρισμό» του Παρισιού από μετανάστες και από γάλλους άστεγους εν όψει των θερινών Ολυμπιακών αγώνων του ΄24! Τα «σκουπίδια» κάτω βέβαια από το κόκκινο χαλί των Ολυμπιακών Εορτασμών! Πογκρόμ στους «περιττούς», όπως η Obsa, μια 31χρονη πολιτική πρόσφυγας από την Αιθιοπία που δήλωσε στο CNN: «Ακούσαμε ότι θα έρθουν να μας πάρουν, αλλά ποιος ξέρει για πού…».

Ο μεσιέ Νταρμαντέν δε θα δεχθεί, λέει, μετανάστες και μεταξύ αυτών και Λίβυους που εγκαταλείπουν σωρηδόν τη διαλυμένη πατρίδα τους, «ξεχνώντας» πως ήταν ο Σαρκοζί,  ο Μπερλουσκόνι και η Χίλαρι Κλίντον, που με τη πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ ανέτρεψαν τον Καντάφι. Απώτερος στόχος η αρπαγή των τεράστιων αποθεμάτων σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο της χώρας! Αλλά εκτός από το «μαύρο χρυσό», το υπέδαφός της Λιβύης έχει ακόμα ένα πολύτιμο για τους δυτικούς πειρατές εμπόρευμα: το νερό!  

Η Λιβύη «κάθεται» πάνω στον υδροφόρο ορίζοντα της Νουβίας, τη μεγαλύτερη υπόγεια πηγή πόσιμου νερού στον κόσμο, αυτός εκτείνεται σε 4000 χιλιόμετρα! Να λοιπόν μια τεράστια ευκαιρία για τις Γαλλικές πολυεθνικές εταιρείες Suez, η Ondeo και η Saur, που ελέγχουν περισσότερο από το 50% της αγοράς νερού στον πλανήτη, μια μπίζνα 400 δισ. δολαρίων!

Ο... τύραννος Καντάφι, είχε επενδύσει 25 δις. δολ. για έναν τεράστιο αγωγό νερού, ο οποίος μπορούσε να μεταφέρει δύο εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού την ημέρα. Ένα γιγαντιαίο έργο για να μετατρέψει την έρημο της Λιβύης, σε ένα ασύλληπτο σ’ έκταση μποστάνι! 

Τον πρόλαβαν όμως οι εισβολείς της δύσης με τους «ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς» του NATO, που έφεραν το πλήρες χάος στην πολύπαθη χώρα και πότισαν την έρημο της Λιβύης, όχι με το νερό της Νουβίας, αλλά με το αίμα των Λίβυων που από το ΄11 μέχρι σήμερα σφάζονται σε ατελείωτους εμφύλιους. 

Σε πρόσφυγες από μια σειρά χώρες της Αφρικής απαγορεύουν την είσοδο στο «κήπο του Μπορέλ», όπως αποκάλεσε την Ευρώπη ο Ισπανός επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας. Ο υπόλοιπος κόσμος είναι ζούγκλα, πρόσθεσε στοχοποιώντας Αφρική και Ασία…

Ξεχασιάρης ο σενόρ Ζοζέπ όπως και η πλειοψηφία των κατοικούντων στον «ευρωπαϊκό κήπο» του. Πιστεύουν πως η μέχρι τώρα άνετη διαβίωση τους οφείλεται στην εξυπνάδα της λευκής φυλής και όχι στη μακραίωνη ληστεία της αποικιοκρατίας.

Μια σειρά, όμως, «εμπορεύματα» προερχόμενα από τη «ζούγκλα του Μπορέλ», τώρα αποκτούν την πραγματική τους αξία! Όπως και το ουράνιο του Νίγηρα που ο Μακρόν το «αγόραζε» μέχρι χθες 0,80 ευρώ το κιλό και τώρα ανέβηκε στις 200! Μια αύξηση που θα βοηθήσει και το «πιάτο» των κατοίκων της πάμπτωχης χώρας…

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του λοιπόν και οι ευρωπαίοι αποικιοκράτες επιτέλους στις χώρες τους.

  

Σχόλια